• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Ecologic Riofrio Caviar 200g classic

Riofrio (Kaviaar)

452,45€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Ecologic Riofrio Caviar 200g classic te kopen op dit moment.

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Comite voor biologische landbouw). presenteert een natuurlijke, onvervalste, pure smaken heerlijk gewoon stoppen met het eten van de lepel, perfect om de rijkdom aan nuances ontdekken van dit product. frisheid en nuances in kleur en smaak zijn de vlag van... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Ecologic Riofrio Caviar 200g classic

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Comite voor biologische landbouw). presenteert een natuurlijke, onvervalste, pure smaken heerlijk gewoon stoppen met het eten van de lepel, perfect om de rijkdom aan nuances ontdekken van dit product.

frisheid en nuances in kleur en smaak zijn de vlag van een product dat is het veroveren van de meest veeleisende fijnproevers. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Meningen

opinie wordt benadrukt over Ecologic Riofrio Caviar 200g classic

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Ecologic classic 200g

Gecertificeerd door de Organic Farming Comité Andalusische (CAAE). Onbezoedelde, pure, natuurlijke smaak, best genoten op zijn eigen, in lepels, perfect voor het ontdekken van de rijke nuances van dit product.

Versheid en de nuances in de kleur en smaak te definiëren van een product dat wordt verleiden de meest exquise fijnproevers.

Meer meningen over Ecologic Riofrio Caviar 200g classic

Noach Riddenaer

Gepubliceerd op 06.07

3.5 /5

Ecologic Riofrio Caviar 200g classic voor bemonstering

Sibaritia

Gepubliceerd op 04.47

4 /5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 200G

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Biologische Landbouw Committee). Het presenteert een ideale, natuurlijke, onvervormde, pure smaak gewoon stoppen met eten door de lepel, perfect om de rijke nuances van dit product te ontdekken.

frisheid en nuances in kleur en smaak zijn de vlag van een product dat wordt veroveren fijnproevers exigentes.en Riofrio (Granada, Spanje) produceren één van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »