138,14€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

138,14/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 1.84 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Comite voor biologische landbouw). presenteert een natuurlijke, onvervalste, pure smaken heerlijk gewoon stoppen met het eten van de lepel, perfect om de rijkdom aan nuances ontdekken van dit product. frisheid en nuances in kleur en smaak zijn de vlag van een product dat is het veroveren van de meest veeleisende fijnproevers. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Ecologic Riofrio Caviar 60g classic

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Comite voor biologische landbouw). presenteert een natuurlijke, onvervalste, pure smaken heerlijk gewoon stoppen met het eten van de lepel, perfect om de rijkdom aan nuances ontdekken van dit product.

frisheid en nuances in kleur en smaak zijn de vlag van een product dat is het veroveren van de meest veeleisende fijnproevers. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Ecologic Riofrio Caviar 60g classic

Gepubliceerd op 08.56

5/5

Caviale Riofrío Ecologico Classico 60g

Perfect
lees alles

Meer meningen over Ecologic Riofrio Caviar 60g classic

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Gecertificeerd door de Organic Farming Comité Andalusische (CAAE). Onbezoedelde, pure, natuurlijke smaak, best genoten op zijn eigen, in lepels, perfect voor het ontdekken van de rijke nuances van...
lees alles

Gepubliceerd op 04.47

4/5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 60G

Gecertificeerd door de CAAE (Andalusische Biologische Landbouw Committee). Het presenteert een ideale, natuurlijke, onvervormde, pure smaak gewoon stoppen met eten door de lepel, perfect om de...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Ecologic Riofrio Caviar 60g classic »

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Kaviaar