Trends:

Kaviaar

Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style

635,73€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio
Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden. verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Bereiding van Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style

Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden.

verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Meer zien

Reviews van Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style:Waarderen Riofrio Caviar 200g Excellsius Russian Style:

4 /5

Onze nieuwe uitwerking, Riofrío Russische stijl kaviaar, is gevestigd in de zuiverste Russische traditie gebruikt sine Zares tijden en door onze experts toegepast met de juiste balans van zout (Malossol stijl) om de zuiverheid en de kwaliteit van de meest verse kaviaar besparen.

Verkrijgbaar in de klassieke blik formaat en in twee gemeenschappelijke categorieën: Classic en Excellcius.
Meer zien
,

Caviar Riofrío Russian Style Excellsius 200g

4 /5

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, gebaseerd op de zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van het czars en onze deskundigen de juiste punt zout (malossol stijl) toegepast op de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden.

Verkrijgbaar in klassieke metalen kunnen opmaken en onze twee gemeenschappelijke categorieën klassieke en excellsius.en Riofrio (Granada, Spanje) produceren wij een van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.
Meer zien
,

Caviar de Riofrío Russian Style Excellsius 200G