Riofrio Caviar 30g klassieke Russische Stijl

Riofrio (Kaviaar)

71,63€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Riofrio Caviar 30g klassieke Russische Stijl te kopen op dit moment.

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden. verkrijgbaar in de bar vorm tin... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Riofrio Caviar 30g klassieke Russische Stijl

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden.

verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meer meningen over Riofrio Caviar 30g klassieke Russische Stijl

Deman Markgraaf

Gepubliceerd op 08.15

4 /5

Caviar Riofrío Russian Style classic 30g

Riofrio (Granada, Spanje) produceren we een van de beste Caviars de wereld. Leer hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek prachtige fruit kan bieden.

Acipenser steur naccarii, bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, waarvan de kaviaar, we trekken gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. De frisheid van onze kaviaar, wij garanderen, zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of te veel zout.

Zijdeachtig en tedere aanraking, mond kunt u individualiseren elke korrel volledig glad. De ernstige en elegante smaak met bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurige zal een hint van noten onthullen.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Kaviaar