Kenmerken
Bereiding van Riofrio Caviar 500g Excellsius Russian Style
Riofrio Caviar 500g Excellsius Russian Style
Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden.
verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.
Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.
zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.
Disponible en formato clásico de lata de metal y en nuestras dos categorías habituales Clásico y Excellsius.
Información de la empresa:En Riofrío (Granada, España) producimos uno de los mejores Caviares del mundo. Conozca cómo la unión de tiempo, esfuerzo, tradición, técnica e investigación pueden dar magníficos frutos.El esturión Acipenser naccarií, especie casi extinta que hemos logrado recuperar en cautividad, es un fósil viviente, con 250 millones de años de antigüedad; de crecimiento lento, cuyo caviar, que extraemos, como media, tras 18 años de crianza, está lleno de matices de sabor y color. La frescura de nuestro caviar, que garantizamos, hará que estos matices no queden enmascarados por efecto del conservante, tiempo, o el exceso de la sal.De tacto sedoso y tierno, en boca podrá individualizar cada grano, completo, terso. Al paladar serio y elegante con cierto aroma a brisa marina, su retro gusto, largo y duradero le descubrirá un ligero toque a frutos secos.