86,09€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

86,09/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 1.15 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Caviar zal pure emotie en persoonlijkheid aan uw creaties. uitgewerkt voor de uitvoering afgestoft, geven een uniek en creatief tintje. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Soul of Caviar ( kruidenrek ) 30g

Caviar zal pure emotie en persoonlijkheid aan uw creaties. uitgewerkt voor de uitvoering afgestoft, geven een uniek en creatief tintje. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Soul of Caviar ( kruidenrek ) 30g

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Soul of Caviar (Spice rack ) 30g

Pure kaviaar dat gevoel en persoonlijkheid zal toevoegen aan uw creaties.
Voorbereid voor beregening, het biedt een buitengewone creatieve touch.
lees alles

Meer meningen over Soul of Caviar ( kruidenrek ) 30g

Gepubliceerd op 05.49

3/5

Soul of Caviar ( kruidenrek ) 30g voor bemonstering

Gepubliceerd op 04.47

4/5

Alma de Caviar (Especiero) 30G

Caviar zal pure gevoel en persoonlijkheid brengen aan uw creaties. Hij bereidde voor zijn besprenkeld toepassing, geef een buitengewone touch en creativo.en Riofrio (Granada, Spanje) produceren wij...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Soul of Caviar ( kruidenrek ) 30g »

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Kaviaar