• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Riofrio (Kaviaar)

116,12€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya te kopen op dit moment.

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun recepten te geven en gerechten beter smaken puur kaviaar. aspect: kaviaar pasta. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun recepten te geven en gerechten beter smaken puur kaviaar. aspect: kaviaar pasta. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional Payusnaya 100g

Traditionele Russische recept van gecomprimeerde kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd tot haar recepten en platen van de beste smaak van pure kaviaar te leveren.
Aspect: kaviaar pasta.

Meer meningen over Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Sibaritia

Gepubliceerd op 04.47

4 /5

Caviar de Riofrío Tradicional Payusnaya 100G

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun beste recepten te geven en gerechten op smaak pure kaviaar. verschijning: pasta Riofrío caviar.en (Granada, Spanje) produceren één van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »