160,16€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

160,16/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 2.14 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun recepten te geven en gerechten beter smaken puur kaviaar. aspect: kaviaar pasta. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun recepten te geven en gerechten beter smaken puur kaviaar. aspect: kaviaar pasta. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional Payusnaya 100g

Traditionele Russische recept van gecomprimeerde kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd tot haar recepten en platen van de beste smaak van pure kaviaar te leveren.
Aspect: kaviaar pasta.
lees alles

Meer meningen over Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya

Gepubliceerd op 04.47

4/5

Caviar de Riofrío Tradicional Payusnaya 100G

Traditionele Russische recept voor ingedrukt kaviaar, de zuiverste essentie van kaviaar geconcentreerd om hun beste recepten te geven en gerechten op smaak pure kaviaar. verschijning: pasta Riofrío...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Traditionele Riofrio Caviar 100g Payusnaya »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kaviaar