U zegt 30g van Caviar

Riofrio (Kaviaar)

48,05€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

48,05/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.64 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept in de wereld van haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze afdeling i + d, met inachtneming van de essentie van het oorspronkelijke product ontwikkeld, Riofrío authentieke kaviaar, een verschillende en unieke authentieke kaviaar, cocktail-formaat, schot, aar of als ingrediënt van de beste culinaire creaties te maken. varen 25 30 g netto gewicht gegeven. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

U zegt 30g van Caviar

In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept in de wereld van haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze afdeling i + d, met inachtneming van de essentie van het oorspronkelijke product ontwikkeld, Riofrío authentieke kaviaar, een verschillende en unieke authentieke kaviaar, cocktail-formaat, schot, aar of als ingrediënt van de beste culinaire creaties te maken.

varen 25 30 g netto gewicht gegeven. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over U zegt 30g van Caviar

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Dices of Caviar 30g

In Riofrío Caviar hebben we een nieuw concept voor de wereld van high catering en cocktail waardoor ontwikkeld; Riofrío Caviar Dobbelstenen zijn het resultaat van de inspanning en het onderzoek van onze R & D-afdeling, altijd met respect voor de essentie van het originele product. De authentieke...
lees alles

Meer meningen over U zegt 30g van Caviar

Gepubliceerd op 04.47

4/5

Dados de Caviar 30G

In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept ontwikkeld voor de wereld van de haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze R & D, maar...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over U zegt 30g van Caviar »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kaviaar