Trends:

Kaviaar

U zegt 30g van Caviar

52,05€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kaviaar (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio
In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept in de wereld van haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze afdeling i + d, met inachtneming van de essentie van het oorspronkelijke product ontwikkeld, Riofrío authentieke kaviaar, een verschillende en unieke authentieke kaviaar, cocktail-formaat, schot, aar of als ingrediënt van de beste culinaire creaties te maken. varen 25 30 g netto gewicht gegeven. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Bereiding van U zegt 30g van Caviar

U zegt 30g van Caviar

In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept in de wereld van haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze afdeling i + d, met inachtneming van de essentie van het oorspronkelijke product ontwikkeld, Riofrío authentieke kaviaar, een verschillende en unieke authentieke kaviaar, cocktail-formaat, schot, aar of als ingrediënt van de beste culinaire creaties te maken.

varen 25 30 g netto gewicht gegeven. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Meer zien

Reviews van U zegt 30g van Caviar

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor U zegt 30g van Caviar:Waarderen U zegt 30g van Caviar:

4 /5

In Riofrío Caviar hebben we een nieuw concept voor de wereld van high catering en cocktail waardoor ontwikkeld; Riofrío Caviar Dobbelstenen zijn het resultaat van de inspanning en het onderzoek van onze R & D-afdeling, altijd met respect voor de essentie van het originele product. De authentieke Riofrío Caviar, een andere en excusive manier om authentieke kaviaar te nemen aan een cocktail, schot en tapa-formaat, of als ingrediënt van de beste gastronomische uitwerkingen.

Pot met 24 dobbelstenen nettogewicht 30 g.
Meer zien
,

Dices of Caviar 30g

4 /5

In kaviaar Riofrío hebben we een nieuw concept ontwikkeld voor de wereld van de haute cuisine en cocktails, dobbelstenen kaviaar Riofrío, de inspanningen en het onderzoek van onze R & D, maar altijd met respect voor de essentie van het originele product, Riofrio authentieke kaviaar, een andere en unieke authentieke kaviaar cocktail formaat, schot te maken, spies of als ingrediënt van de beste culinaire creaties.

boot met 25 netto gewicht dat 30 Riofrío g.en (Granada, Spanje) produceren één van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.
Meer zien
,

Dados de Caviar 30G