Trends:

Mexico

Kahlúa 1L

1L Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Koffielikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Kahlúa
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 20%
Land: Mexico
Vervaardigd door Kahlúa, Kahlúa 1L (14,50€) is een koffielikeur vervaardigd in Mexico met 20º alcoholgehalte. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Kahlúa 1L met een gemiddelde score van 4,4 punten uit 5 beoordeeld.

Omschrijving van Kahlúa 1L

Kahlúa 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Kahlúa 1L heeft een diep bruine verleidelijk.
 • Aroma: Rijk neus met prachtige tonen van bitterzoete koffiebonen en geroosterde kastanjes.
 • Smaak: zoet en complex in de mond, met meerdere lagen zwarte koffie en zoete boter. romige mondgevoel met een gladde afwerking.

PRODUCER: Kahlua.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: zacht en zoet, is deze geweldige koffielikeur gemaakt van de beste Arabica koffiebonen, waarbij uitsluitend de beste suikerriet likeur, aangevuld met suiker, glucosestroop en vanille bonen. Kahlúa 1L het is gemaakt in 1936 toen twee koffie samen met een chemische stof in een landelijk gebied van Veracruz, Mexico, en werd al snel deze uitdrukking de nummer een keuze voor dranken op basis van koffie uit de hele wereld. Niet lang daarna, haar activiteiten verplaatst naar de Verenigde Staten, waar zijn populariteit nog meer toegenomen. Kahlúa 1L is het zeer populair omdat het is het belangrijkste ingrediënt van de vele beroemde cocktails, met inbegrip van White Russian, Espresso Martini, Mind Eraser en B52. Geniet ervan ook vermengd met ijs en ginger ale, bier koud frisdrank of ijskoffie om af te koelen op een hete zomerdag. Dit is zeker een must in roerend bar.

ALCOHOL 20%

Meer zien

Reviews van Kahlúa 1L

4.4

25 klantbeoordelingen
 • 5
  9
 • 4
  14
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kahlúa 1L:Waarderen Kahlúa 1L:

2.5/5

Hoewel ze zeggen dat het origineel is, is het niet, ik kocht op de luchthaven duty free fles Mexico en heeft niets te maken. De smaak is vergelijkbaar, maar niet hetzelfde is natuurlijk niet de originele Kahlua. Ik heb foto's van de fles en het etiket genomen en is zeker niet Mexicaans, het is een bedrijf NY, USA.
Meer zien,

Kahlúa 1L

5 /5

Zwart of Wit-Russische, geweldig.
Meer zien
,

5 /5

goed
Meer zien
,

4.5 /5

5
Meer zien
,

Kahlua 1L

Meer zien