Trends:

Mexico

Patrón Xo Cafe

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Koffielikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: The Patrón Spirits Company
Volume: 70cl Andere volumes
1L en 75cl
Alcoholpercentage: 35%
Land: Mexico
The Patrón Spirits Company produceert deze Patrón Xo Cafe (23,50€), een koffielikeur van oorsprong uit Mexico die een alcoholgraad van 35º heeft. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Patrón Xo Cafe met 4,2 punten uit 5.

Beschrijving van Patrón Xo Cafe

Patrón Xo Cafe

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Donkerbruin amber.
 • Neus: aroma van koffie, chocolade en vanille.
 • Smaak: droog, licht fruitig en licht zoet.

PRODUCER: Pattern.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Voor de puristen van tequila (die meer geschikt te noemen mannelijk zou zijn "de" tequila), Patron XO Cafe Dit klinkt misschien als ketterij. Maar het basisidee is om dit niet typisch Mexicaanse brandewijn te vervalsen, maar geef het een andere positie in de markt. Het productieproces, in feite, is traditioneel voor elke tequila. Het hart van de verscheidenheid van agave Weber, wordt het bakken vervolgens geperst. De vloeistof onttrokken wordt gefermenteerd en vervolgens tweemaal gedestilleerd. Zuivere destillatie, op dit punt, wordt gemengd in geschikte verhoudingen met koffie-extract, waardoor het alcoholgehalte en geeft tegelijkertijd een kleur en een karakteristieke smaak. Het resultaat is deze mooie Patron XO, een "tequila en een aantal 'kleine koffie. Niet te hoog alcoholgehalte, droge plaats in de mond en, in tegenstelling tot veel koffie likeuren, beetje zoet, is heerlijk wanneer nipte ijs. Maar het is ook een onmisbaar instrument voor het maken van verse en gedroogde pasta ingrediënt. Moet bewijzen in een kom van ijs, is het ideaal om elke vorm van dessert te begeleiden.

ALCOHOL 35%

Meer zien

Reviews van Patrón Xo Cafe

4.2

29 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  26
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Patrón Xo Cafe:Waarderen Patrón Xo Cafe:

5/5

De beste koffie likeur in de wereld, periode!
Meer zien,

Tequila Patron Xo Cafe

4 /5

- Patron XO Cafe opgesteld en gemengd in staat Jalisco, Mexico. Jalisco staat bekend om het produceren van de fijnste tequila in de wereld.
- Patron XO Cafe is gemaakt om zeer exacte specificaties van een klein familiebedrijf distilleerderij. De eigenaren zijn bekend om een ​​aantal van de hoogste kwaliteit van de agave tequila in hun soort te produceren.
- Patron XO Cafe is ontstaan ​​uit een zeer unieke mix van XO Fine tequila en pure natuurlijke koffie essentie.
- Patron XO Cafe ontstaat aan 70 proof (35% Alc vol.). Patron XO Cafe werd opgevat om een ​​kopje koffie tequila meer dan een overdreven sweet koffielikeur zijn.
- Het product is gemengd te worden "droog" niet zoet zoals met de meeste lage bewijs koffie likeuren. Hoe hoger het bewijs brengt de smaak van de zuivere koffie essentie en de XO Fine tequila.
- De suikers worden tot een minimum beperkt waardoor het product te worden geconsumeerd als een cocktail evenals een uitstekende likeur of ingrediënt in gastronomisch koken.
- Patron XO Cafe heeft een enorme veelzijdigheid en Patron geloven dat het de beste tequila koffielikeur.
Meer zien
,

Patron Xo Cafe

5 /5

Mijn gebruikelijke drankje zo verwacht
Meer zien
,

Tequila Patron Xo Cafe

4.5 /5

Deze drank is van uitstekende kwaliteit, we voelen agave dat stilletjes vervaagt om plaats te maken intense koffie. Lekker, kunt u deze gebruiken in cocktails. Voor informatie, deze likeur is heel lief.
Meer zien
,

Patron Xo Cafe

Meer zien

Andere producten van dezelfde distilleerderij