Tia Maria 1L

Illva Saronno (Koffielikeur)

Product niet beschikbaar in Nederland

17,50€ + 4,85€ Verzending (48u - 4 dagen)

17,50/stuk

Verzending: Topdrinks (Spanje)

Je ontvangt 0.23 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra expeditie tijd van 24 uren.

You will like to know that...

Tia Maria kan zijn geschiedenis traceren naar het 17e-eeuwse Spanje toen een vrouw het land met slechts een paar oorbellen en een geheim recept als bezit ontvluchtte. Dat recept zou Tia Maria blijken te zijn, een mooie likeur met koffiesmaak wat over de hele wereld een favoriet is geworden. Het was Dr. Kenneth Leigh Evans die het geheime recept in de jaren 1940 vond en Tia Maria begon te produceren voor een wereldwijd publiek.

Er zijn drie belangrijke ingrediënten die in elke fles Tia Maria terechtkomen. De eerste is natuurlijk koffie. Tia Maria zou gewoon niet hetzelfde zijn zonder de kenmerkende smaak en geur van vers gebrande koffie . De koffie wordt aangevuld met Madagascar vanille , wat een delicate geur en diepte aan de mix toevoegt. Tot slot is Jamaicaanse rum het laatste ingrediënt dat body en structuur aan het product geeft.

De geur van verse koffie komt naar boven om u te begroeten bij het openen van een fles Tia Maria. Tia Maria is een kameleon die zal werken in alles wat op koffie is gebaseerd . Gebruik deze likeur met koffiesmaak puur, als onderdeel van een cocktail, of na het diner om een beetje leven aan uw koffie toe te voegen. Er staat ook altijd een espresso-martini klaar om gemaakt te worden!

Kenmerken · Tia Maria

Categorie:Koffielikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Illva Saronno
Volume: 100cl Andere volumes
350ml en 70cl
Alcoholpercentage: 20%
Land: Engeland

Beschrijving · Illva Saronno

Tia Maria 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het drankje is de kleur van vers gebrande donkere koffie.
 • Aroma: Net als zijn kleur, de belangrijkste aroma van koffiebonen. licht hints van vanille en rum kruiden toe te voegen lagen aan hun geur profiel.
 • Smaak: De geur geeft primaire smaken, maar heeft nog steeds een aantal geheimen. Het belangrijkste verschil tussen de geur en de smaak is de smaak die blijkt te zoeter dan op het eerste neus. Maak suikers en vanille zoetheid. Ron, hoofdzakelijk gemaakt uit suikerriet kan ook een vleugje zoetheid toe te voegen. Meer dan dat, draagt ​​zijn specerijen in termen van smaak. Koffiebonen stoten de meeste smaken.

PRODUCER: Illva Saronno. De legende wil dat het recept voor Tia Maria 1L werd geconsolideerd op een bepaald punt in de jaren 1700, op een plantage in Jamaica. Echter, het recept schepper het gebied verlaten en verhuisde naar Europa. Het was rond deze tijd dat het recept was verloren. Het werd herontdekt door Dr. Kenneth Evans rond 1944 begon hij met het maken van de verkoop van sterke drank. Het merk is gekocht en verkocht door vele bedrijven sinds. Meer recent, Kobrand kocht de distributierechten in 2012.

LAND: Italië

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Illva Saronno niet onthullen hoe deze goddelijke likeur koffie wordt gemaakt. Klassiek worden likeuren gemaakt op basis van een alcoholische vloeibare basis. In dit geval wordt rum gebruikt. Dan is de belangrijkste aroma's worden toegevoegd. De belangrijkste aroma's zijn hier koffie en vanille. Dit wordt waarschijnlijk uitgevoerd tijdens het destillatieproces. Tenslotte wordt suiker toegevoegd aan de drank zoeten alvorens te worden gebotteld.

ALCOHOL 20%

Illva Saronno

Illva Saronno Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Tia Maria 1L

Valeriecook7942 Cook

Gepubliceerd op 09.37

4.5/5

Tia Maria 1L

cadeau voor vriend

Meer meningen over Tia Maria 1L

Anoniem

Gepubliceerd op 20.00

5 /5

beste koffielikeur

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  2
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.5/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Koffielikeur