Trends:

Kruiden en specerijen

Caviaroli Sesame 50g

2,38€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Sesam 50g is een ideale aanvulling op uw maaltijd. De zaden worden gebruikt als kruiden, waarvan sesamolie wordt verkregen. Gebruiken om gebak en brood te versieren.

Bereiding van Caviaroli Sesame 50g

Caviaroli Sesame 50g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Sesam 50g is een ideale aanvulling op uw maaltijd. De zaden worden gebruikt als kruiden, waarvan sesamolie wordt verkregen. Gebruiken om gebak en brood te versieren.

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Caviaroli Sesame 50g

4

4 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Caviaroli Sesame 50g:Waarderen Caviaroli Sesame 50g:

4/5

De zaden worden gebruikt als kruiden, waarvan sesamolie wordt verkregen. Gebruiken om gebak en broD.O. te versieren. Te midden van de graafschappen van Urgell en l Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden. Ze zijn aromatische en geneeskrachtige planten, gekweekt in de landen van de Segarra en Urgell l; Ondara in de vallei van de rivier, uniek en divers landschap en een eerbetoon aan het kasteel Fonolleres. Een brandende zon in de zomer en een koude winter, maakt deze zeer slecht weer krijgen we een opmerkelijke combinatie van bouwland. Ze zijn voorouderlijk land, geteeld in de schaduw van het verleden tussen de olijfbomen, amandelbomen en grassen, verrijkt met de nieuwste technologieën voor de instandhouding en het ecologisch evenwicht. Deze set maakt vandaag de dag kan aromatische en geneeskrachtige planten te prD.O. uceren, met een strenge controle op de prD.O. uctie en verwerking. Natuurlijke thee, kruiden voor kruiden en honing. Een breed en gevarieerd aanbD.O. van eigen prD.O. ucten. Albas koude, droge middag, prachtige zonsondergangen zon en vochtige nachten zijn bij ons in de lente en de zomer. Omgeven door graan, de natuur met zijn verbazingwekkende vitaliteit gezien groei van onze gewassen. Een breed scala aan kleurrijke planten, geur en smaak. Hier zijn onze prD.O. ucten.
Meer zien,

Sésamo 50Gr. Bernau Herbes de L'Urgell

4 /5

CAVIAROLI is een jong familiebedrijf dat technologische capaciteiten al hun ondernemers bij elkaar heeft gebracht om een ​​assortiment van exclusieve voedingsproducten te creëren.
De inzet van de ploeg zo op innovatie en kwaliteit heeft geleid tot de eerste reeks producten: olijfolie kaviaar, onder dezelfde naam als het merk, CAVIAROLI.

CAVIAROLI producten zijn gebaseerd op solide communicatie tussen alle betrokken zijn bij de productie, marketing en het gebruik partijen. Nauwe relaties met uitzonderlijke producenten van olijfolie, het stimuleren van feedback van gepleegd distributeurs en reageren op de eisen van de meest gerenommeerde chef-koks is daarom essentieel. CAVIAROLI eindgebruikers en hun diners zijn daardoor in staat om te genieten van producten die zijn gemaakt met topkwaliteit olijfolie, het lenen van een breed scala aan culinaire mogelijkheden in de voorhoede van de moderne gastronomie.
Meer zien
,