Chilli 15g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,51€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

2,51/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Hele pepers 15g is een ideale plek om Spice up your maaltijden aan te vullen. Hoewel de moderne Catalaanse keuken is vaak pittige kleine vriend en peper wordt voornamelijk gebruikt om de smaak aromatitzar verbeteren en soms wordt ook gebruikt, dit andere, zeer spaarzaam, chili, heerlijk als de olie echáis en laat marineren een paar maanden en het vervolgens gebruiken om het seizoen.

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Chilli 15g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Hele pepers 15g is een ideale plek om Spice up your maaltijden aan te vullen. Hoewel de moderne Catalaanse keuken is vaak pittige kleine vriend en peper wordt voornamelijk gebruikt om de smaak aromatitzar verbeteren en soms wordt ook gebruikt, dit andere, zeer spaarzaam, chili, heerlijk als de olie echáis en laat marineren een paar maanden en het vervolgens gebruiken om het seizoen.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Chilli 15g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Guindillas Enteras 15Gr

Hoewel de moderne Catalaanse keuken is vaak pittige kleine vriend en peper wordt voornamelijk gebruikt om de smaak aromatitzar verbeteren en soms wordt ook gebruikt, dit andere, zeer spaarzaam, chili, heerlijk als de olie echáis en laat marineren een paar maanden en het vervolgens gebruiken om het seizoen.

Meer meningen over Chilli 15g

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Guindillas Enteras 15Gr

Hoewel de moderne Catalaanse keuken is vaak pittige kleine vriend en peper wordt voornamelijk gebruikt om de smaak aromatitzar verbeteren en soms wordt ook gebruikt, dit andere, zeer spaarzaam, chili, heerlijk als de olie echáis en laat marineren een paar maanden en het vervolgens gebruiken om het seizoen. Te midden van de graafschappen van l? Segarra en Urgell, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l'Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​product vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen