Comino 40g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,48€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Comino 40g te kopen op dit moment.

Gelegen in het midden van de regio's Urgell en Segarra, tussen het land van kastelen en fonteinen. Boerenstand landen. Waar de agrarische activiteit van de basis van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Herbes van Urgell, is het antwoord van de zorgen en de dynamiek in de implantatie van... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Comino 40g

Gelegen in het midden van de regio's Urgell en Segarra, tussen het land van kastelen en fonteinen. Boerenstand landen. Waar de agrarische activiteit van de basis van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest.

Herbes van Urgell, is het antwoord van de zorgen en de dynamiek in de implantatie van alternatieve gewassen en de traditionele uit graan, amandelen en olijven van onze regio. Een goede kennis van onze middelen, geschikte machines en onze ervaring op landbouwgebied, laten we een landbouw met een breed scala aan plantensoorten voor medicinale en aromatische gebruik. Goede landbouwpraktijken en zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons vandaag te bieden een product, herbicide en pesticide-vrij, met een hoge kwaliteit primaire substantie, smaak en aspect.

Dit zijn aromatische en geneeskrachtige planten, in het land van L'Urgell en La Segarra gekweekt; in de vallei van Ondara rivier, van uiteenlopende en bijzondere aspect en het eren van het kasteel van Fonolleres. Een brandende zon in de zomer en een ijzige winter: een dergelijke ongunstige klimaat, maakt ons in staat om een ​​opmerkelijk gewassen combinatie te krijgen. Oude tijd landt, opgegroeid in de schaduw van het verleden tussen de olijfbomen, amandelbomen en begrazing, verrijkt met de laatste technologie van de laatste generatie te behouden en in evenwicht op de omgeving. Dit alles bij elkaar, maakt ons in staat om aromatische en geneeskrachtige planten te produceren, met strenge controles in de productie en de uitwerking ervan. Natuurlijke kruidenthee, kruiden voor kruiden en honing. Een breed scala en gevarieerd aanbod in producten van ons eigen land.

Cold zonsopgangen, droge middag, prachtige zonsondergangen en vochtige nachten ga met ons mee in het voorjaar en de zomer. Omgeven met granen, de natuur met zijn verrassende vitaliteit horloge opgroeien onze gewassen. Een grote verscheidenheid van planten vol kleur, geur en smaak. Onze producten zijn als dit.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meer meningen over Comino 40g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.48

4 /5

Cumin 40G

Het geeft een sterk aroma en een karakteristieke smaak in stoofschotels, het verbeteren van elke smaak. Dit is een specerij zeer geïndiceerd voor sauzen en vooral voor augurk vlees stoofschotels en gebakken groenten. Het versterkt de smaak van kaas, gebak, brood en delicatessen.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen