Gemalen kaneel 45g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,38€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Gemalen kaneel 45g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Ground Cinnamon 45g is natuurlijk een andere afrodisiacum, en is oud. Oorspronkelijk afkomstig uit Sri Lanka, maar al snel kwam naar het Westen langs de routes van de soort. Nu Ramon Llull schreef de canella dix estava in escudella koning. Vroeger veel gebruik wordt... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Gemalen kaneel 45g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Ground Cinnamon 45g is natuurlijk een andere afrodisiacum, en is oud. Oorspronkelijk afkomstig uit Sri Lanka, maar al snel kwam naar het Westen langs de routes van de soort. Nu Ramon Llull schreef de canella dix estava in escudella koning. Vroeger veel gebruik wordt nu gemaakt, niet alleen het dessert, maar vooral vleesgerechten. Vandaag is vooral aanwezig in zoetwaren, maar ook gebruikt om aromatitzar warme of koude dranken (bijv. koffie, warme chocolademelk en meringue melk).

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meer meningen over Gemalen kaneel 45g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4 /5

Canela Molida 45Gr

Kaneel, een andere afrodisiacum is natuurlijk oud. Oorspronkelijk afkomstig uit Sri Lanka, maar al snel kwam naar het Westen langs de routes van de soort. Nu Ramon Llull schreef de canella dix estava in escudella koning. Vroeger veel gebruik wordt nu gemaakt, niet alleen het dessert, maar vooral vleesgerechten. Vandaag is vooral aanwezig in zoetwaren, maar ook gebruikt om aromatitzar warme of koude dranken (bijv. koffie, warme chocolademelk en meringue melk).
Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Canela Molida 45Gr

Kaneel, een andere afrod isíaco is natuurlijk oud. Oorspronkelijk afkomstig uit Sri Lanka, maar al snel kwam naar het Westen langs de routes van de soort. Nu Ramon Llull schreef? dix in de canella estava escudella koning? . Vroeger veel gebruik wordt nu gemaakt, niet alleen het dessert, maar vooral vleesgerechten. Vandaag is vooral aanwezig in zoetwaren, maar ook gebruikt om aromatitzar warme of koude dranken (bijv. koffie, warme chocolademelk en meringue melk). Te midden van de graafschappen van l? Segarra en Urgell, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​product vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen