Trends:

Kruiden en specerijen

Knoflook en peterselie 50g

2,38€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Knoflook en peterselie 50g is waarschijnlijk de meest gebruikte in de mediterrane keuken om smaak vele gerechten zowel groenten, vlees en vis gerechten, zoals pasta en rijst mengsel.

Bereiding van Knoflook en peterselie 50g

Knoflook en peterselie 50g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Knoflook en peterselie 50g is waarschijnlijk de meest gebruikte in de mediterrane keuken om smaak vele gerechten zowel groenten, vlees en vis gerechten, zoals pasta en rijst mengsel.

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Knoflook en peterselie 50g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Knoflook en peterselie 50g:Waarderen Knoflook en peterselie 50g:

4 /5

Zeker het mengsel het meest gebruikt in de mediterrane keuken om smaak vele gerechten zowel groenten, vlees en vis, zoals pasta en rijst.
Meer zien
,

Ajo y Perejil 50Gr

4 /5

Waarschijnlijk de meest gebruikte mix van mediterrane gerechten om de smaak vele gerechten zowel groenten, vlees en vis, zoals pasta en rijst. Te midden van de regio's van l'Urgell en Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l'Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.
Meer zien
,

Ajo y Perejil 50Gr