Trends:

Kruiden en specerijen

Kruiden voor Pasta 20g

2,38€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kruiden voor Pasta 20g is een mix van basilicum, knoflook, oregano en marjolein. Ideaal voor kruiden pasta's en pizza's.

Bereiding van Kruiden voor Pasta 20g

Kruiden voor Pasta 20g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kruiden voor Pasta 20g is een mix van basilicum, knoflook, oregano en marjolein. Ideaal voor kruiden pasta's en pizza's.

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Kruiden voor Pasta 20g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kruiden voor Pasta 20g:Waarderen Kruiden voor Pasta 20g:

4 /5

Meng basilicum, knoflook, oregano en marjolein. Ideaal voor kruiden pasta's en pizza's.
Meer zien
,

Hierbas Para Pasta 20Gr

4 /5

Meng basilicum, knoflook, oregano en marjolein. Ideaal voor kruiden pasta's en pizza's. Te midden van de regio's van l'Urgell en Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l'Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.
Meer zien
,

Hierbas Para Pasta 20Gr