Kruiden voor Slakken 50g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,89€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

2,89/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.04 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kruiden voor Slakken 50g is een mengsel van tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Kruiden voor Slakken 50g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kruiden voor Slakken 50g is een mengsel van tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Kruiden voor Slakken 50g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Hierbas Para Caracoles 50Gr

Meng tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.

Meer meningen over Kruiden voor Slakken 50g

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Hierbas Para Caracoles 50Gr

Meng tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rD.O. e peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken. Te midden van de regio's van l'Urgell en Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen