Trends:

Kruiden en specerijen

Kruiden voor Slakken 50g

2,38€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kruiden voor Slakken 50g is een mengsel van tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.

Bereiding van Kruiden voor Slakken 50g

Kruiden voor Slakken 50g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kruiden voor Slakken 50g is een mengsel van tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het merk

Reviews van Kruiden voor Slakken 50g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kruiden voor Slakken 50g:Waarderen Kruiden voor Slakken 50g:

4 /5

Meng tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rode peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken.
Meer zien
,

Hierbas Para Caracoles 50Gr

4 /5

Meng tijm, oregano, rozemarijn, marjolein, dragon, rD.O. e peper, bonenkruid, koriander, zwarte peper, geb. juliana en zeezout. Ideaal voor kruiden slakken. Te midden van de regio's van l'Urgell en Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.
Meer zien
,

Hierbas Para Caracoles 50Gr