Nootmuskaat 40 g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

4,19€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

4,19/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.06 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: 40g Hele Nootmuskaat wordt gebruikt in allerlei sauzen voor vlees, vis, schaal-en schelpdieren, witte saus, kip stoofschotels, gebak en donuts.

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Nootmuskaat 40 g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

40g Hele Nootmuskaat wordt gebruikt in allerlei sauzen voor vlees, vis, schaal-en schelpdieren, witte saus, kip stoofschotels, gebak en donuts.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Nootmuskaat 40 g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Nuez Moscada Entera 40Gr

Het wordt gebruikt in allerlei sauzen voor vlees, vis, schaal-en schelpdieren, witte saus, kip stoofschotels, gebak en donuts.

Meer meningen over Nootmuskaat 40 g

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Nuez Moscada Entera 40Gr

Het wordt gebruikt in allerlei sauzen voor vlees, vis, schaal-en schelpdieren, witte saus, kip stoofschotels, gebak en donuts. Te midden van de graafschappen van l? Segarra en Urgell, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen