Oregano 15g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,51€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

2,51/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Oregano 15g is de Catalunya, waar relatief weinig gebruikt. In tegenstelling, in Italië zetten ze bijna overal. Vandaag de dag wordt het gebruikt, omdat het uitstekend in gebraad, stoofschotels en slakken zelfs als door de Italiaanse invloed, wordt ook gebruikt als specerij voor rauwe salades, pasta's en pizza's.

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Oregano 15g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Oregano 15g is de Catalunya, waar relatief weinig gebruikt. In tegenstelling, in Italië zetten ze bijna overal. Vandaag de dag wordt het gebruikt, omdat het uitstekend in gebraad, stoofschotels en slakken zelfs als door de Italiaanse invloed, wordt ook gebruikt als specerij voor rauwe salades, pasta's en pizza's.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Oregano 15g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Orégano 15Gr

De oregano in Catalunya wordt relatief weinig gebruikt. In tegenstelling, in Italië zetten ze bijna overal. Vandaag de dag wordt het gebruikt, omdat het uitstekend in gebraad, stoofschotels en slakken zelfs als door de Italiaanse invloed, wordt ook gebruikt als specerij voor rauwe salades, pasta's en pizza's.

Meer meningen over Oregano 15g

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Orégano 15Gr

De oregano in Catalunya wordt relatief weinig gebruikt. In tegenstelling, in Italië zetten ze bijna overal. Vandaag de dag wordt het gebruikt, omdat het uitstekend in gebraad, stoofschotels en slakken zelfs als door de Italiaanse invloed wordt ook gebruikt als specerij voor rauwe salades, pasta's en pizza's. Te midden van de graafschappen van l? Segarra en Urgell, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen