Peterselie 10g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,45€ + 19,91€ Verzending (10 - 14 dagen)

2,45/stuk

Verzending: 19,91€ (10 - 14 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Peterselie 10g is een specerij, en knoflook die zo vaak gepaard gaat, is de andere onbetwiste koningin van onze keuken. Is nauw verwant aan vis en champignons gegrild of gebakken, maar ook een deel van de rijke schotels, waarbij harde deel van de gehakte rauwe of gebakken. U kunt zelfs de olie bij de presentatie van het gerecht met olie en knoflook, in dit geval doodt iets onaangename geur van knoflook. We herinneren ons allemaal bepaalde zeer populaire Baskische chef een paar jaar geleden in de tv-media, die hem een ​​takje letterlijk overal gemaakt.

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Peterselie 10g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Peterselie 10g is een specerij, en knoflook die zo vaak gepaard gaat, is de andere onbetwiste koningin van onze keuken. Is nauw verwant aan vis en champignons gegrild of gebakken, maar ook een deel van de rijke schotels, waarbij harde deel van de gehakte rauwe of gebakken. U kunt zelfs de olie bij de presentatie van het gerecht met olie en knoflook, in dit geval doodt iets onaangename geur van knoflook. We herinneren ons allemaal bepaalde zeer populaire Baskische chef een paar jaar geleden in de tv-media, die hem een ​​takje letterlijk overal gemaakt.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Peterselie 10g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Perejil 10Gr

Peterselie en knoflook, die zo vaak gepaard gaat, is de andere onbetwiste koningin van onze keuken. Is nauw verwant aan vis en champignons gegrild of gebakken, maar ook een deel van de rijke schotels, waarbij harde deel van de gehakte rauwe of gebakken. U kunt zelfs de olie bij de presentatie van het gerecht met olie en knoflook, in dit geval doodt iets onaangename geur van knoflook. We herinneren ons allemaal bepaalde zeer populaire Baskische chef een paar jaar geleden in de tv-media, die hem een ​​takje letterlijk overal gemaakt.

Meer meningen over Peterselie 10g

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Perejil 10Gr

Peterselie en knoflook, die zo vaak gepaard gaat, is de andere onbetwiste koningin van onze keuken. Is nauw verwant aan vis en champignons gegrild of gebakken, maar ook een deel van de rijke schotels, waarbij harde deel van de gehakte rauwe of gebakken. U kunt zelfs de olie bij de presentatie van het gerecht met olijfolie en knoflook; in dit geval doD.O. t iets onaangename geur van knoflook. We herinneren ons allemaal bepaalde zeer populaire Baskische chef een paar jaar geleden in de tv-media, die hem een ​​takje letterlijk overal gemaakt. Te midden van de graafschappen van l? Segarra en Urgell, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l? Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen