Trends:

Kruiden en specerijen

Pimentón Dulce Molido 40g

2,54€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
Gelegen in het midden van de regio's Urgell en Segarra, tussen het land van kastelen en fonteinen. Boerenstand landen. Waar de agrarische activiteit van de basis van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Herbes van Urgell, is het antwoord van de zorgen en de dynamiek in de implantatie van alternatieve gewassen en de traditionele uit graan, amandelen en olijven van onze regio. Een goede kennis van onze middelen, geschikte machines en onze ervaring op landbouwgebied, laten we een landbouw met een breed scala aan plantensoorten voor medicinale en aromatische gebruik. Goede landbouwpraktijken en zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons vandaag te bieden een product, herbicide en pesticide-vrij, met een hoge kwaliteit primaire substantie, smaak en aspect. Dit zijn aromatische en geneeskrachtige planten, in het land van L'Urgell en La Segarra gekweekt; in de vallei van Ondara rivier, van uiteenlopende en bijzondere aspect en het eren van het kasteel van Fonolleres. Een brandende zon in de zomer en een ijzige winter: een dergelijke ongunstige klimaat, maakt ons in staat om een ​​opmerkelijk gewassen combinatie te krijgen. Oude tijd landt, opgegroeid in de schaduw van het verleden tussen de olijfbomen, amandelbomen en begrazing, verrijkt met de laatste technologie van de laatste generatie te behouden en in evenwicht op de omgeving. Dit alles bij elkaar, maakt ons in staat om aromatische en geneeskrachtige planten te produceren, met strenge controles in de productie en de uitwerking ervan. Natuurlijke kruidenthee, kruiden voor kruiden en honing. Een breed scala en gevarieerd aanbod in producten van ons eigen land. Cold zonsopgangen, droge middag, prachtige zonsondergangen en vochtige nachten ga met ons mee in het voorjaar en de zomer. Omgeven met granen, de natuur met zijn verrassende vitaliteit horloge opgroeien onze gewassen. Een grote verscheidenheid van planten vol kleur, geur en smaak. Onze producten zijn als dit.

Bereiding van Pimentón Dulce Molido 40g

Pimentón Dulce Molido 40g

Gelegen in het midden van de regio's Urgell en Segarra, tussen het land van kastelen en fonteinen. Boerenstand landen. Waar de agrarische activiteit van de basis van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest.

Herbes van Urgell, is het antwoord van de zorgen en de dynamiek in de implantatie van alternatieve gewassen en de traditionele uit graan, amandelen en olijven van onze regio. Een goede kennis van onze middelen, geschikte machines en onze ervaring op landbouwgebied, laten we een landbouw met een breed scala aan plantensoorten voor medicinale en aromatische gebruik. Goede landbouwpraktijken en zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons vandaag te bieden een product, herbicide en pesticide-vrij, met een hoge kwaliteit primaire substantie, smaak en aspect.

Dit zijn aromatische en geneeskrachtige planten, in het land van L'Urgell en La Segarra gekweekt; in de vallei van Ondara rivier, van uiteenlopende en bijzondere aspect en het eren van het kasteel van Fonolleres. Een brandende zon in de zomer en een ijzige winter: een dergelijke ongunstige klimaat, maakt ons in staat om een ​​opmerkelijk gewassen combinatie te krijgen. Oude tijd landt, opgegroeid in de schaduw van het verleden tussen de olijfbomen, amandelbomen en begrazing, verrijkt met de laatste technologie van de laatste generatie te behouden en in evenwicht op de omgeving. Dit alles bij elkaar, maakt ons in staat om aromatische en geneeskrachtige planten te produceren, met strenge controles in de productie en de uitwerking ervan. Natuurlijke kruidenthee, kruiden voor kruiden en honing. Een breed scala en gevarieerd aanbod in producten van ons eigen land.

Cold zonsopgangen, droge middag, prachtige zonsondergangen en vochtige nachten ga met ons mee in het voorjaar en de zomer. Omgeven met granen, de natuur met zijn verrassende vitaliteit horloge opgroeien onze gewassen. Een grote verscheidenheid van planten vol kleur, geur en smaak. Onze producten zijn als dit.

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het merk

Reviews van Pimentón Dulce Molido 40g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Pimentón Dulce Molido 40g:Waarderen Pimentón Dulce Molido 40g:

4 /5

Deze paprika peper moet niet worden verward met gemeenschappelijke peper, in feite, het komt uit speciale soorten paprikapoeder die kunnen bestaan ​​uit cayenne in pittige varianten bijvoorbeeld. Het is een zelden gebruikte smaakmaker in Catalonië, maar heel gebruikelijk in Balearen (Mallorcaanse worst) en in Valencia in rijst en visgerechten.
Meer zien
,

Powdered Sweet Paprika Pepper 40G