Rozemarijn 15g

Bernau Herbes de L'Urgell (Kruiden en specerijen)

2,38€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Rozemarijn 15g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Romero 15g moeten spaarzaam gebruiken, maar met deze matiging past bijna overal, zelfs in sommige snoepjes. Deze terughoudendheid wordt betracht soms ook nieuwsgierig manieren. Bijvoorbeeld, de Valenciaanse tak wrijf over de rijst alvorens paella. Net als de tijm is... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell

Beschrijving · Bernau Herbes de L'Urgell

Rozemarijn 15g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Romero 15g moeten spaarzaam gebruiken, maar met deze matiging past bijna overal, zelfs in sommige snoepjes. Deze terughoudendheid wordt betracht soms ook nieuwsgierig manieren. Bijvoorbeeld, de Valenciaanse tak wrijf over de rijst alvorens paella. Net als de tijm is een kruid dat je altijd zult vinden.

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis. Bernau Herbes de l'Urgell, SCP is het antwoord op de inguietudes...

Bernau Herbes de L'Urgell Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Rozemarijn 15g

Vinosenlared

Gepubliceerd op 17.07

4/5

Romero 15Gr. Bernau Herbes de L'Urgell

Rozemarijn is nD.O. ig om het in kleine hoeveelheden, maar matiging past vrijwel overal, zelfs in sommige snoepjes. Deze terughoudendheid wordt betracht soms ook nieuwsgierig manieren. Bijvoorbeeld, de Valenciaanse tak wrijf over de rijst alvorens paella. Net als de tijm is een kruid dat je altijd zult vinden. Te midden van de graafschappen van Urgell en l Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid over het proces en een zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om een ​​prD.O. uct vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk bieden. Ze zijn aromatische en geneeskrachtige planten, gekweekt in de landen van de Segarra en Urgell l; Ondara in de vallei van de rivier, uniek en divers landschap en een eerbetoon aan het kasteel Fonolleres. Een brandende zon in de zomer en een koude winter, maakt deze zeer slecht weer krijgen we een opmerkelijke combinatie van bouwland. Ze zijn voorouderlijk land, geteeld in de schaduw van het verleden tussen de olijfbomen, amandelbomen en grassen, verrijkt met de nieuwste technologieën voor de instandhouding en het ecologisch evenwicht. Deze set maakt vandaag de dag kan aromatische en geneeskrachtige planten te prD.O. uceren, met een strenge controle op de prD.O. uctie en verwerking. Natuurlijke thee, kruiden voor kruiden en honing. Een breed en gevarieerd aanbD.O. van eigen prD.O. ucten. Albas koude, droge middag, prachtige zonsondergangen zon en vochtige nachten zijn bij ons in de lente en de zomer. Omgeven door graan, de natuur met zijn verbazingwekkende vitaliteit gezien groei van onze gewassen. Een breed scala aan kleurrijke planten, geur en smaak. Hier zijn onze prD.O. ucten.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen