• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Sweet Gerookte Paprika 70g

La Chinata (Kruiden en specerijen)

1,86€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Sweet Gerookte Paprika 70g te kopen op dit moment.

70 gr tin is ideaal voor het krijgen van de eigenaardigheden van onze paprika en klein verbruik kennen. makkelijk te gebruiken, neemt niet elke ruimte in uw keuken. we raden het als een cadeau voor hun bekende liefhebbers van de fijne keuken. Verkrijgbaar in variëteiten van zoet, zuur en pittig.... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: La Chinata

Beschrijving · La Chinata

Sweet Gerookte Paprika 70g

70 gr tin is ideaal voor het krijgen van de eigenaardigheden van onze paprika en klein verbruik kennen. makkelijk te gebruiken, neemt niet elke ruimte in uw keuken.

we raden het als een cadeau voor hun bekende liefhebbers van de fijne keuken.

Verkrijgbaar in variëteiten van zoet, zuur en pittig.

nettogewicht 70g. brutogewicht 125gr. onze netasa bedrijf (Extremadura noordelijke verwerkte landbouwproducten nv), volledig vertrouwd karakter, werd meer dan drie decennia later opgericht in 1975, is nog steeds vasthouden aan de zeer pijlers waarop het werd opgeheven. bieden haar klanten de hoogste kwaliteit en strengere controle op de gerookte paprika "de Chinata".

dankzij deze gebouwen, na een selectieprocedure, de benaming van oorsprong "paprika vera" heeft ons onder haar aangesloten bedrijven. Dit onderscheid bevestigt "de Chinata" als een teken van kwaliteit en garantie.

de naam "Chinata" adjective komt van het volk (Plasencia) waar de oprichter van het bedrijf, Florentijnse Olive werd geboren. hun kinderen en kleinkinderen, drie generaties later, zetten hun spannende werk, het verstrekken van kleine innovaties die niet verstoren het traditionele productieproces.

je kunt openlijk vertrouwen een product gemaakt van begin tot eind in hun thuisland en onderworpen aan veelvuldige controles, aangezien de grondstof wordt gekocht van boeren tot het onze klanten bereikt.

La Chinata

De geschiedenis van La Chinata gaat terug tot 1932, toen onze voorouders begonnen met het malen van de olijven van onze regio, de Sierra de Gata. In die tijd werd olie verkregen uit zeer rudimentaire oliemolens. De olijven werden geplet in de steenmolens of stenen en er werd een pasta verkregen...

Meningen

opinie wordt benadrukt over Sweet Gerookte Paprika 70g

Deli.cat

Gepubliceerd op 02.53

4/5

Paprika Smoked Sweet 70g

De 70g. tin is de perfecte ene naar het kenmerk van onze gerookte paprika en voor weinig consumpties weten. Gemakkelijk te gebruiken. Het zal elke ruimte in uw keuken niet nemen.

Wij bevelen het ook als een geschenk voor uw vrienden die van delicatessen.

Verkrijgbaar in haar Sweet, Bittersweet en Hot rassen.

Meer meningen over Sweet Gerookte Paprika 70g

Sibaritia

Gepubliceerd op 13.52

4 /5

Pimentón Ahumado Dulce 70G

Het blik van 70 gr is ideaal voor het krijgen van de eigenaardigheden van onze paprika en klein verbruik kennen. makkelijk te gebruiken, zal het niet nemen geen ruimte in uw keuken.

raden wij het als een geschenk voor hun bekende liefhebbers van de fijne keuken.

verkrijgbaar in varianten van zoet, zuur en kruidig.

70g nettogewicht. brutogewicht 125gr.nuestra NETASA bedrijf (noordelijke Extremadura verwerkte landbouwproducten sa), volledig vertrouwd karakter, werd meer dan drie decennia later opgericht in 1975, houdt nog steeds op dezelfde pijlers die werd opgevoed: haar klanten het aanbieden hoge kwaliteit en strengere controle over hun gerookte paprika "Chinata".

Dankzij deze panden, na een selectieprocedure, de benaming van oorsprong "paprika vera" heeft ons bij haar aangesloten bedrijven. Dit onderscheid bevestigt "de Chinata" als een teken van kwaliteit en garantie.

de naam "La Chinata" adjectief komt van de mensen (Plasencia) waar de oprichter van het bedrijf, Florentijnse olijven geboren. hun kinderen en kleinkinderen, drie generaties later, zetten hun spannende werk, waardoor kleine innovaties die geen verstoring van de traditionele productieproces.

u kunt openlijk rekenen op een product gemaakt van start tot finish in hun thuisland en onderworpen aan tal van controles, omdat de grondstof wordt gekocht van de boeren tot het onze klanten bereikt.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen