Wasabi en Polvo 50g

Regional Co (Kruiden en specerijen)

3,20€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Wasabi en Polvo 50g te kopen op dit moment.

Sinds 1921 Regional Co is het mengen van traditie, kwaliteit en de grote waarde van ervaring in de selectie van de beste ingrediënten uit de internationale markten. Wij zijn trots op hartstochtelijk selecteren essences en smaken van over de hele wereld. Onze natuurlijke producten worden met de... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Kruiden en specerijen (Specerijen,Gourmet)
Producent: Regional Co

Beschrijving · Regional Co

Wasabi en Polvo 50g

Sinds 1921 Regional Co is het mengen van traditie, kwaliteit en de grote waarde van ervaring in de selectie van de beste ingrediënten uit de internationale markten.

Wij zijn trots op hartstochtelijk selecteren essences en smaken van over de hele wereld. Onze natuurlijke producten worden met de hand geselecteerd en verpakt in authentiek mooie materialen.

Alle ervan gesteund door de kwaliteit garantie van een dergelijke lang gevestigde bedrijf.

Regional Co

Meer meningen over Wasabi en Polvo 50g

Gerben Bloem

Gepubliceerd op 12.14

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
Een fles 50 gr wasabipoeder.
PRODUCER: Regionale Co.

EXTRA INFORMATIE:
- De pasta wordt wasabi mierikswortel is een essentieel ingrediënt in sushi worden. Het wordt ook gebruikt in andere gerechten uit de keuken van dat land.
- Gebruiker: mengen van een kleine hoeveelheid wasabipoeder met wat water in een verhouding van 1-3 en meng tot een zeer dikke mengsel.
- Je kunt wasabipoeder gebruiken in vis, vooral op tonijn en zalm. U kunt ook toevoegen aan aardappelpuree, eieren en saladedressings. Wasabi smaak is vrij sterk ingang, maar gemakkelijk verzachten de smaak wanneer het wordt gemengd met een saus of marinade.
- Goede keuze om een ​​kruidige toets aan uw gerechten geven zonder de noodzaak om paprika's of rode peper gebruiken, en ook combineert prachtig met romige sauzen (bijvoorbeeld mayonaise of toegevoegd met het onderdompelen van saus op het) om de smaak te verzachten.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Kruiden en specerijen