Trends:

Kurkentrekker

Combi Wijn Corkscrew

10,99€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kurkentrekker (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Combi is Corkscrew Wijn Corkscrew Wine Combi-systeem met eindeloze stalen propeller met teflon voor een betere penetratie van de spiraal in de kurk. Het heeft een hoge gesneden folie snijder en veiligheid clip op de propeller. Transparante presentatie doos. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Combi Wijn Corkscrew

Combi Wijn Corkscrew

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Combi is Corkscrew Wijn Corkscrew Wine Combi-systeem met eindeloze stalen propeller met teflon voor een betere penetratie van de spiraal in de kurk. Het heeft een hoge gesneden folie snijder en veiligheid clip op de propeller. Transparante presentatie doos.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Combi Wijn Corkscrew

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Combi Wijn Corkscrew:Waarderen Combi Wijn Corkscrew:

4 /5

Gecombineerd kurkentrekker helix systeem Wijn met eindeloze staal met Teflon voor een betere penetratie van de spiraal in de kurk. Foliesnijder heeft een hoge afschuiving en veiligheid clip op de propeller. Transparante presentatie doos.
Meer zien
,

Sacacorchos Combi Wine

4 /5

Combi-wijn kurkentrekker met eindeloze schroef systeem van staal met Teflon voor een betere penetratie van de schroef in de kurk. Het heeft een hoge gesneden folie snijder en veiligheid clip op de propeller. Transparante presentatie doos.
Meer zien
,

Sacacorchos Combi Wine