Trends:

Corkscrew Pulltex Pullparrot

Corkscrew Pulltex Pullparrot

19,90€
19,90€
Winkel: Degustam (Spanje) Estimated delivery: 4 - 5 dagen
Verzendkosten: 31,00€

Kenmerken

Categorie:Kurkentrekker (Accessoires)
Producent: Pulltex
Pulltex geboren met het idee van het vergemakkelijken en verbeteren van de dienstverlening van de wijn op tafel, met een bescheiden lijn van wijnaccessoires. Momenteel is het merk van kurkentrekkers en wijnaccessoires grootste markt met meer dan 20 jaar ervaring in de fabricage van de kurkentrekker voor wijnliefhebbers en professionals. Een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie, vormgeving, originaliteit, functionaliteit en vooral voor de kwaliteit van haar producten. Pulltex biedt een uitgebreid assortiment van producten speciaal ontwikkeld voor elke fase van de wijn service.

Beschrijving van Corkscrew Pulltex Pullparrot

Corkscrew Pulltex Pullparrot

Pulltex geboren met het idee van het vergemakkelijken en verbeteren van de dienstverlening van de wijn op tafel, met een bescheiden lijn van wijnaccessoires. Momenteel is het merk van kurkentrekkers en wijnaccessoires grootste markt met meer dan 20 jaar ervaring in de fabricage van de kurkentrekker voor wijnliefhebbers en professionals.

Een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie, vormgeving, originaliteit, functionaliteit en vooral voor de kwaliteit van haar producten.

Pulltex biedt een uitgebreid assortiment van producten speciaal ontwikkeld voor elke fase van de wijn service.

Meer zien

Reviews van Corkscrew Pulltex Pullparrot

4

7 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Corkscrew Pulltex Pullparrot:Waarderen Corkscrew Pulltex Pullparrot:

4 /5

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:
 Kurkentrekker is een kurkentrekker Pullparrot Pullparrot
GEBRUIK PRODUCT FEATURES:
Deze kurkentrekker met dubbele intrekbare hendel, trek de kurk kan een rebound zonder buigen of breken, met gemak en comfort.
Meer zien
,

Corkscrew Pullparrot Pulltex

4 /5

De chromen afwerking geeft het een klassiek en elegant met een garantie van kwaliteit en effectiviteit ongeëvenaard. Zijn dubbele hefboom om de kurk uit te pakken zonder te buigen of te breken, met gemak en comfort.
Meer zien
,

Corkscrew Pullparrot Pulltex

4 /5

Meer zien
,

Corkscrew Pulltex Pullparrot was de oorspronkelijke