Trends:

Kurkentrekker

Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop

18,41€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kurkentrekker (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kurkentrekker Nieuwe Platinum + Drop-Stop is een kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker door de grootte en eenvoud. Inclusief Drop Stop gieten blad voor een betere bediening aan tafel. Metalen geschenkverpakking. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop

Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kurkentrekker Nieuwe Platinum + Drop-Stop is een kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker door de grootte en eenvoud. Inclusief Drop Stop gieten blad voor een betere bediening aan tafel. Metalen geschenkverpakking.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop:Waarderen Nieuwe Platinum Corkscrew + Drop-Stop:

4 /5

Kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker voor zijn grootte en eenvoud. Inclusief Drop Stop gieten blad voor een betere bediening aan tafel. Metalen geschenkverpakking.
Meer zien
,

Sacacorchos New Platinum + Drop-Stop