Trends:

Kurkentrekker

Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak

15,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kurkentrekker (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Nieuwe Platinum + Drip kurkentrekker is een kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker door zijn grootte en eenvoud. Inclusief een handige aan kralen druppelen glijden op de fles het tafelkleed vlekken. Metalen geschenkverpakking. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak

Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Nieuwe Platinum + Drip kurkentrekker is een kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker door zijn grootte en eenvoud. Inclusief een handige aan kralen druppelen glijden op de fles het tafelkleed vlekken. Metalen geschenkverpakking.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak:Waarderen Nieuwe Platinum Kurkentrekker + Lekbak:

4 /5

Kurkentrekker laatste generatie op de wereld voor haar extractie methode, twee tegengestelde hefbomen die kunnen worden getrokken rechte kurk en Teflon propeller en gekarteld mes, maken hem de perfecte kurkentrekker voor zijn grootte en eenvoud. Inclusief een handige aan kralen druppelen glijden op de fles het tafelkleed vlekken. Metalen geschenkverpakking.
Meer zien
,

Sacacorchos New Platinum + Recogegotas