Trends:

Kurkentrekker

Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren

10,20€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Kurkentrekker (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kurkentrekker en Blanken Jonge Rode wijnen in verschillende kleuren is een eindeloze spiraal kurkentrekker spiraal vergulde Teflon, ideaal voor conglomeraat kurken en kurken strakke jonge witte wijnen en rode wijnen. Automatische extractie van de kurk. Kleuren: Blauw, Rood en Groen. Transparante presentatie doos. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren

Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kurkentrekker en Blanken Jonge Rode wijnen in verschillende kleuren is een eindeloze spiraal kurkentrekker spiraal vergulde Teflon, ideaal voor conglomeraat kurken en kurken strakke jonge witte wijnen en rode wijnen. Automatische extractie van de kurk. Kleuren: Blauw, Rood en Groen. Transparante presentatie doos.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het merk

Reviews van Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren:Waarderen Kurkentrekker Witte wijnen en jonge rode wijnen in verschillende kleuren:

4 /5

Eindeloze helix kurkentrekker spiraal vergulde Teflon, ideaal voor conglomeraat kurken en kurken strakke jonge witte wijnen en rode wijnen. Automatische extractie van de kurk. Kleuren: Blauw, Rood en Groen. Transparante presentatie doos.
Meer zien
,

Sacacorchos Vinos Blancos y Tintos Jóvenes en Distintos Colores