Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2013 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | La Mancha (Castilla La Mancha, Spanje) |
Wijnkelder: | Pagos de Familia de Marqués de Griñón |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Syrah |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Bereiding van Marqués de Griñon Aaa 2013
Marqués de Griñon Aaa 2013 (Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Syrah)
PROEFNOTITIES VAN Marqués de Griñon Aaa 2013:
- Uitzicht: Cherry rode kleur, licht en schoon.
- Neus: Enorme aromatische complexiteit van vers zwart fruit, pruimen, kreupelhout en specerijen.
- Mond: vlezige, goede structuur zijdeachtig.
GRAPES: Graciano
Veroudering: malolactische in nieuwe eiken vaten. De leeftijd van 24 maanden in Franse eiken vaten.
ALCOHOL: 15,0%
Reviews van Marqués de Griñon Aaa 2013
AAA Valdepusa 2005
BODEGA: Dorp Olive
D.O:. Domain Valdepusa
GRAPES: Graciano
TYPE Smaak:
Afstuderen: 15,0%
Kleur zwart-blauw, licht en schoon. De neus toont aroma's met een enorme aromatische complexiteit, die gepaard gaat met tonen van verse munt en rode rozen. In de mond verbaast zijn frisheid, precisie en elegantie, tentoonstellen hints van zwart fruit, pruimen, kreupelhout en specerijen. Het is een vlezige en gestructureerde wijn, maar met een zeer zijdeachtige gevolgd door een verrassend lange afdronk.
Temperatuur: 16C
PAIRING: Rood vlees rundvlees (rundvlees, koe), geroosterd of gegrild, groot wild (herten, wilde zwijnen, reeën) en bepaalde soorten wild vogels zoals de houtsnip en houtduif. sauzen complex.
Meer zienBODEGA: Dorp Olive
D.O:. Domain Valdepusa
GRAPES: Graciano
TYPE Smaak:
Afstuderen: 15,0%
Kleur zwart-blauw, licht en schoon. De neus toont aroma's met een enorme aromatische complexiteit, die gepaard gaat met tonen van verse munt en rode rozen. In de mond verbaast zijn frisheid, precisie en elegantie, tentoonstellen hints van zwart fruit, pruimen, kreupelhout en specerijen. Het is een vlezige en gestructureerde wijn, maar met een zeer zijdeachtige gevolgd door een verrassend lange afdronk.
Temperatuur: 16C
PAIRING: Rood vlees rundvlees (rundvlees, koe), geroosterd of gegrild, groot wild (herten, wilde zwijnen, reeën) en bepaalde soorten wild vogels zoals de houtsnip en houtduif. sauzen complex.
Valdepusa Aaa 2005
Ik proefde het op een proef cursus.
Bigarreau kersen van kleur,van hoge intensiteit. Goede notities van toffee. Overtollige zuren.
Goede wijn die goed zou gaan met een goed vlees.
Meer zienBigarreau kersen van kleur,van hoge intensiteit. Goede notities van toffee. Overtollige zuren.
Goede wijn die goed zou gaan met een goed vlees.