Otello NeroDiLambrusco Rosso

Cantine Ceci (Lambrusco)

GR2

8,53€ + 18,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

51,18€ + 22,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

102,36€ + 32,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

8,53/stuk

Verzending: Passione Vino NL (Italië)

Je ontvangt 0.11 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Cantine Ceci levert ons Otello NeroDiLambrusco Rosso (8,53€), een wijn rode met herkomstaanduiding Lambrusco bereidt uit druiven van de rassen lambrusco en lambrusco maestri en waarvan het alcoholgehalte 11,5º is. Er is niets beters om Otello NeroDiLambrusco Rosso te vergezellen dan iberische ham en varkensvlees. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4,3 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Otello NeroDiLambrusco Rosso

Soort Wijn: rode Wijn
Andere Wijnjaren: zien
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Lambrusco (Emilia-Romagna,Italië)
Wijnkelder: Cantine Ceci
Volume: 75cl Andere volumes
Plaats: GR2
Druiven: Lambrusco Maestri (100%), Lambrusco
Combinatie: VoorgerechtenVleesham en vleeswarenvarkensvleesIberische ham
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11,5%
Prijzen: 2014 Bronze - International Wine & Spirit Competition
2014 Bronze - International Wine Challenge
Serveertemperatuur: 8-10ºC
Meer zien »

Beschrijving · Cantine Ceci

Otello NeroDiLambrusco Rosso (Lambrusco Maestri en Lambrusco)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: heldere rode robijn met paarse tinten. compacte en aanhoudende schuim.
  • Neus: Aroma's van bessen zwarte bessen met een florale toets.
  • Mond: fris, rond en rond, de aanwezigheid van tannines goed in balans.

APPELLATIE: Lambrusco

VINES: opgericht in 1938, de wijnmakerij produceert Ceci Otello NeroDiLambrusco Rosso met druivenmost wijngaarden Lambrusco eigenschappen die zich uitstrekt langs de top van de Apennijnen Hills Parma. Momenteel is het bedrijf in staat is om de productie van ongeveer 1 miljoen flessen per jaar.

GRAPES: 100% Lambrusco Maestri.

AGING: Wijn is niet geschikt voor de veroudering.

VOORBEREIDING: De bereider Alessandro Ceci zorgvuldig ontwerp elk aspect van dit mousserende wijn volgens de Martinotti methode (ook wel Charmat). Druiven geoogst in begin oktober, en onmiddellijk naar de wijnmakerij van stengel en vervolgens voorzichtig geperst. Vervolgens werd de must werd macerating vertrokken voor ongeveer 7 dagen in de huiden, bij een lage temperatuur. Na de eerste fermentatie, een tweede fermentatie gestart in een autoclaaf en daarna worden gebotteld. De Otello NeroDiLambrusco Rosso is bekroond met de gouden medaille op de International Wine Competition Vinitaly 2015 en was de eerste Lambrusco door de Italiaanse Sommelier verleend. Het moet worden geserveerd in het glas met half open.

WIJNARRANGEMENT: Uitstekende met vleeswaren, past perfect bij vleesgerechten en pasta.

TEMPERATUUR: 8-10 ° C

ALCOHOL: 11%

Cantine Ceci

Het was in 1938 toen Otello Ceci, een bekende herbergier in de mistige onderste deel van Parma, beheerd dat in zijn kleine trattoria een gast ging "gek" voor de zeer donkere Lambrusco geserveerd in de kommen. Jaar na jaar, dat prachtig ritueel van wijn-persen in oktober werd zijn "job" en dat van...

Cantine Ceci Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Otello NeroDiLambrusco Rosso

Barbara Meppelink

Gepubliceerd op 09.24

5/5

Otello NeroDiLambrusco Rosso

Topwijn!

Meer meningen over Otello NeroDiLambrusco Rosso

Anoniem

Gepubliceerd op 07.21

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

excellent
Torsten Elwert

Gepubliceerd op 15.46

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

een droom, een uitstekende smaak
Roger Olofsson Olofsson

Gepubliceerd op 10.36

4.5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco

zeer goede wijn, het drinken van koud: -)
Gerelateerde meer opinies over Otello NeroDiLambrusco Rosso »

Samenvatting van beoordelingen

(25 meningen)
  • 5 sterren
    9
  • 4 sterren
    15
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 25 comments »

Top aanbiedingen Lambrusco