Trends:

Langhe

Gaja Langhe Darmagi 2013

75cl

Gaja Langhe Darmagi 2013

253,05€ 202,46€
202,46€ 253,05€
Winkel: Perbaccowein NL (Duitsland) Estimated delivery: 9 - 11 dagen
Dit product heeft een extra expeditie tijd van 48 uren.
Verzendkosten: 13,00€

-20%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Langhe (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: Gaja
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon
Allergenen: Bevat Sulfieten
Gaja is de fabrikant van deze Gaja Langhe Darmagi 2013 (202,46€), een wijn rode met de herkomstaanduiding Langhe die een selectie cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2013 bevat. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Gaja Langhe Darmagi 2013

Gaja Langhe Darmagi 2013 (Cabernet Sauvignon)

Producent: Gaja

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Langhe

druiven: Cabernet Sauvignon

Meer zien

Het wijnhuis

Gaja

Gaja

Gaja is een Italiaanse wijnproducent uit de regio Piemonte in het district van Langhe, vooral het produceren van een aantal van de Barbaresco en Barolo wijnen. Gaja's huidige eigenaar en voorzitter Angelo Gaja is gecrediteerd met het ontwikkelen van technieken die een revolutie wijnmaken in Italië.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Gaja Langhe Darmagi 2013

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gaja Langhe Darmagi 2013:Waarderen Gaja Langhe Darmagi 2013:

4 /5

Darmagi GAJA 2013
Gaja Winery
Gaja is nu een wijnkelder met slechts Piedmont bijna 100 hectare wijngaarden in bezit had. Het wijnhuis werd opgericht in 1859 Gaja Barbaresco, in het hart van de Langhe en is altijd erkend als een van de symbolische namen in de productie van Barbaresco.

Sinds de oprichting tot Giovanni Angelo Gaja, heeft deze familie er altijd naar gestreefd de kwaliteit. Piemonte is een van de meest gunstige gebieden voor de productie van grote wijnen. Hier, Nebbiolo neemt vaak op de contouren van de poëzie.

Angelo Gaja, in de jaren '60, had de verdienste van de vernieuwing van de tradities. Dit betekende import nieuwe technieken zoals de vermindering van de productie per hectare, een betere controle van de fermentatie temperatuur, een zorgvuldig gebruik van de barrique de doorgang van meer pluggen.
Gaja is dus in staat om gelijke tred te houden met de tijd, zonder te vervallen in de fout van versteend in de traditie geweest. Een succes, Gaja, gebouwd met intelligentie en intuïtie, geërfd van de ontberingen en de offers van hun voorgangers en verder ontwikkeld en versterkt in de afgelopen decennia, dankzij de enorme leiding van Angelo.
Gaja heeft opgebouwd om zich heen het beeld van een sterke en vitale merk, een symbool van de grootheid en Barbaresco van een wijn die de poëzie van zijn grondgebied kan vertellen in het glas.
Proefnotities
Mooi zwart-paars-aubergine totale ondoorzichtigheid.

Neus zeer rijk, uitstekende dichtheid en concentratie.

Uitzonderlijke aromatische sterkte van rijp fruit verpakt in specerijen.

Uitstekende balans, met een aanzienlijke tannines die het gevoel van bitterheid, bijna volledig gehuld in de ontwikkeling van smaak met een vloeiende zachtheid smaak beschikbaar ontsteekt.

Foutloos de index in evenwicht brengen van aromatische balans fruit / hout. Reinigen onberispelijke wijnbereiding.

Koppels: gerechten zoals gesneden eendenborst met witte truffel. Uitstekende met hartige eerste Piedmont en met de tweede game.

Alc. 14% vol.
Meer zien
,

4 /5

- expansie opgetreden 6-8 maanden in vaten en één jaar in grote vaten
- Hoewel duidelijk beïnvloed door de Cabernet, die Darmagi dankt nog zijn typische edele soberheid van de unieke terroir van Barbaresco: bijna zwart van kleur, het heeft een uitstekende fruit met verschillende zwarte bessen aroma
- De indrukwekkende dichtheid van de smaak in de mond blijft naadloos in de lange afdronk blijft
- Een prachtige rode wijn met een groot potentieel
- Allergenen: sulfieten bevat
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis