Trends:

Languedoc

Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017

75cl

Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2018

25,95€ 24,65€
24,65€ 25,95€

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Languedoc (Languedoc Roussillon, Frankrijk)
Wijnkelder: Gérard Bertrand
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Uit de wijnkelders van Gérard Bertrand (Languedoc) ontvangen wij Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017 , een wijn witte met de beste druiven uit 2017. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017

Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017

Producent: Gérard Bertrand

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Languedoc

Meer zien

Reviews van Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017:Waarderen Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 2017:

4 /5

Wij hebben het met kaas macaroni gebruikt. We dronken het met mijn partner en ik.
Deze 2017 leek geler van kleur dan andere wijnjaren. Ze legde me uit dat het naar Acacio bloem rook. De textuur is waterig.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Grand Vin Blanc Languedoc 20172018

4/5

2018 - Niet-contractuele foto. Chateau La Sauvageonne is een legendarische plaats. Zijn tentoonstelling, de ligging en zijn uitzonderlijke terroir geeft het een uniek karakter. Deze Cuvée Grand Vin heeft zijn wortels in de ontmoeting tussen een uitzonderlijk terroir, originele variëteiten en de know-how van de wijnmaker. Het gebied van de appellation Terrasses du Larzac ligt ten noorden midden van de Hérault, gesteund door de Causse du Larzac reliëfs. Dit klimaatzone geconfronteerd wordt met grote temperatuurschommelingen: de afstand van de zee en de nabijgelegen Causse breng wat frisheid in de zomer nachten, wat gunstig is voor de kleuring van bessen door een langzame en geleidelijke rijping. Domaine Gerard Bertrand: In 1975, in de wijngaarden van Domaine Villemajou het hart van de Corbières, Gérard Bertrand maakte zijn eerste oogst en zijn passie voor wijn ontdekt. Hij perfectioneerde zijn opleiding voor twaalf jaar samen met zijn vader Georges Bertrand.
Zeer gehecht aan de waarden van de prestaties en excellentie geleerd op rugby velden, Gérard Bertrand zet zijn zoektocht naar de beste gronden van de regio te onthullen en de wereld te promoten. Het is in deze geest dat hij nam de familie fakkel door aan Villemajou Domaine na de toevallige dood van zijn vader in 1987. Vijf jaar later maakte hij het gezelschap van Gérard Bertrand wijnen om een ​​scala van producten uit het Zuiden te ontwikkelen France. Hij zal de volgende jaren Cigalus, Château Laville Bertrou en het Domaine de l'Aigle te verlossen. Ervan overtuigd dat een vroege wijn in harmonie met de natuur is de beste manier om de typische kenmerken van een terroir openbaren en ontwikkelen Grands Vins Gerard Bertrand heeft gepleegd sinds 2002 in de richting van biodynamica te Cigalus. Deze cultuur helpt om de balans van de wijnstok en zijn omgeving te versterken. Het versterkt de kwaliteit aanpak er bijna 30 jaar goedgekeurd. Vandaag de dag, de groep, ze zijn 300 mensen die er werken aan de grote wijnen van deze regio te onthullen. Een wijngaard in uitstekende gezondheid, zorg voor het milieu en vergroot wijnen tonen de relevantie van de aanpak. Sommige percelen zijn geïdentificeerd met een uniek potentieel openbaren van de bijzondere geschiedenis van de plaats en de leeftijd van een uitzonderlijke terroir. Zij worden erkend als beroemde wijnstreek van Zuid-Frankrijk. De Hospitalitas, De Smidse, Viala en de Golden Eagle is een van de pareltjes van de collectie met als symbolische symbool: Le Clos D'Ora.
Real prestatie voor Gérard Bertrand, het symboliseert de waarden van de groep en de passie van haar teams. De kelder, oude schuur gerenoveerd, ligt op een geologische breuk in een unieke terroir van hard kalksteen en klei.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis