Trends:

Languedoc

Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

75cl Inhoud
19,02€
Winkel: Vinexus NL (Duitsland) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 7 dagen
Verzendkosten: 6,95€
Gratis verzending vanaf 120,00€

Je hoort vast graag dat…

Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 is een perfecte uitdrukking van de kunst van wijnbouw. Het werd gemaakt door rockster Bon Jovi en wijnexpert Gérard Bertrand in de Wijnmakerijen in Hampton Water. Het is een rosé met een rockstar-persoonlijkheid en de esthetiek van voorouderlijke wijnbereidingstradities.

De Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 is een Franse wijn van de beste kwaliteit waarin de voortreffelijke variëteiten Garnacha, Cinsault en Monastrell worden gecombineerd. Deze mix geeft elegantie, frisheid en een veelheid aan smaken die verrukken en verleiden.

De producenten raden aan om het koud en bij welke gelegenheid dan ook te drinken. De Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 maakt elk moment memorabel.

Meer zien

Kenmerken

Soort Wijn: rosé Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Languedoc (Languedoc Roussillon, Frankrijk)
Wijnkelder: Gérard Bertrand
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Grenache, Mourvedre, Syrah, Cinsault
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Omschrijving van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018 (Grenache, Mourvedre, Syrah en Cinsault)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Kleur licht roze.
  • Neus: Intens aroma, met verse noten van rode bessen, wit fruit en bloemen finish.
  • Mond: Sterke smaak, met noten van mandarijn, perzik, citrus, mineralen en verfijnde afwerking.

APPELLATIE: Languedoc Roussillon (Frankrijk).

WIJNGAARD: Gérard Bertrand.

DRUIVEN: Grenache, Mourvedre, Cinsault en Syrah.

AGING: Madura in eiken vaten voor een korte tijd en bottelen het wordt gedaan voor een korte tijd.

VOORBEREIDING: De druiven worden gescheiden om volwassen te worden onttrokken, gekoeld zij tot 8 °C en geperst om de roze wort verwijderen. Ze decanteren sappen en fermentatie duren tussen de 15 en 30 dagen.

PAIRING: voorgerechten, salades, sushi, gegrilde vis en kruidige Aziatische gerechten of oosterse gerechten.

TEMPERATUUR: 6-8 °C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

6-8ºC

Reviews van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

5

3 klantbeoordelingen
  • 5
    1
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018:Waarderen Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Pale Pink and clean zalm.
- Neus: De geur van aardbeien en frambozen, zacht en elegant, maar merkbaar en duurzaam. Achtergrond met rode bloemen en kruiden.
- Mond: Stap subtiel en lichte structuur, adequaat volume en verlengde einde. perfect zuurgraad, fruitige en levendige smaken.

APPELLATIE: Languedoc.
WIJNGAARD: duiken in het water Hampton.
GRAPES: Syrah, Grenache, Mourvedre en Cinsault.

AGING: jonge wijnconsumptie.
VOORBEREIDING: Handmatig oogsten van de verschillende soorten druiven met de hand, die de steel en geweekt voor meerdere dagen. Zij ingedrukt om de most extraheren bij lage temperaturen, en het resultaat wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks weken bij ongeveer 15 °C Tenslotte wordt geklaard en gebotteld met de nodige zorg.

PAIRING: kip, kalkoen, wit vlees, salades, lichte desserts, zachte cimbalen.
TEMPERATUUR: 8-10 °C
ALCOHOL: 12%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 20182017

4/5

Ik bestelde het aan mijn partner op internet.
Dakpan roze van kleur. Ruikt naar aardbei. Het heeft een voldoende aanwezigheid.
Meer zien
Godewyn Ostenstad
Diving Into Hampton Water Rosé 2017