Trends:

Languedoc

Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

75cl

Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2019

19,09€
19,09€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2019

Je hoort vast graag dat…

Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 is een perfecte uitdrukking van de kunst van wijnbouw. Het werd gemaakt door rockster Bon Jovi en wijnexpert Gérard Bertrand in de Wijnmakerijen in Hampton Water. Het is een rosé met een rockstar-persoonlijkheid en de esthetiek van voorouderlijke wijnbereidingstradities.

De Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 is een Franse wijn van de beste kwaliteit waarin de voortreffelijke variëteiten Garnacha, Cinsault en Monastrell worden gecombineerd. Deze mix geeft elegantie, frisheid en een veelheid aan smaken die verrukken en verleiden.

De producenten raden aan om het koud en bij welke gelegenheid dan ook te drinken. De Gérard Bertrand Diving into Hampton Water Rosé 2018 maakt elk moment memorabel.

Meer zien

Kenmerken

Soort Wijn: rosé Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019 en 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Languedoc (Languedoc Roussillon, Frankrijk)
Wijnkelder: Gérard Bertrand
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Grenache, Mourvedre, Syrah, Cinsault
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018 (Grenache, Mourvedre, Syrah en Cinsault)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Kleur licht roze.
  • Neus: Intens aroma, met verse noten van rode bessen, wit fruit en bloemen finish.
  • Mond: Sterke smaak, met noten van mandarijn, perzik, citrus, mineralen en verfijnde afwerking.

APPELLATIE: Languedoc Roussillon (Frankrijk).

WIJNGAARD: Gérard Bertrand.

DRUIVEN: Grenache, Mourvedre, Cinsault en Syrah.

AGING: Madura in eiken vaten voor een korte tijd en bottelen het wordt gedaan voor een korte tijd.

VOORBEREIDING: De druiven worden gescheiden om volwassen te worden onttrokken, gekoeld zij tot 8 °C en geperst om de roze wort verwijderen. Ze decanteren sappen en fermentatie duren tussen de 15 en 30 dagen.

PAIRING: voorgerechten, salades, sushi, gegrilde vis en kruidige Aziatische gerechten of oosterse gerechten.

TEMPERATUUR: 6-8 °C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

6-8ºC

Reviews van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018

5

1 klantbeoordelingen
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018:Waarderen Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 2018:
Reviews van andere oogstjaren van Gérard Bertrand Diving Into Hampton Water Rosé 201820192017

5/5

Delicious
Meer zien

4/5

Ik bestelde het aan mijn partner op internet.
Dakpan roze van kleur. Ruikt naar aardbei. Het heeft een voldoende aanwezigheid.
Meer zien
Diving Into Hampton Water Rosé 2017

Andere producten van hetzelfde wijnhuis