Trends:

Languedoc

Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015

75cl

10,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Languedoc (Languedoc Roussillon, Frankrijk)
Wijnkelder: Paul Mas
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Paul Mas heeft deze Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015 bereidt, een wijn witte uit Languedoc op basis van druivensoort chardonnay uit 2015. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015

Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015 (Chardonnay)

Producent: Paul Mas

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Languedoc

druiven: Chardonnay

Meer zien

Het wijnhuis

Paul Mas

Paul Mas

Les Domaines Paul Mas heeft in totaal meer dan 800 ha wijnbouwers in eigendom waarvan 20% in de biologische landbouw, waaraan de 1500 ha wijngaarden van de wijnmakerspartners zijn toegevoegd met wie wij onder contract werken. We kunnen dus componeren met 45 verschillende druivensoorten, inheems of edel, en een enorme diversiteit aan terroirs van de Languedoc.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015:Waarderen Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 2015:

4 /5

Rijk en breed, veel tropisch fruit (ananas), goede zuurgraad en lengte.
Meer zien
,

4 /5

De Paul Mas Les Faïsses Chardonnay komt van 20 tot 30 jaar oude stokken op een bodem van kalksteen en kiezels. De wijn bestaat voor 95% uit de Chardonnay druif met een beetje Mauzac (5% ) voor extra elegantie. De chardonnay druiven zijn hand geplukt. In het glas de wijn heeft een mooi licht gele volle kleur. De wijn is zeker voor de prijsklasse zeer verfijnd en elegant. Overduidelijk een hout gerijpte chardonnay maar zonder dat dit een extreme vanillebom is zoals bij (te) vele chardonnays. In de neus ruiken we mooie tonen van tropische vruchten, hazelnoten, citrusfruit, ondersteund door een toon van vanille In de mond is de wijn full bodied met hazelnoten en citrusfruit, ondersteund door een lichte toon van vanille. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Paul Mas Les Faïsses Chardonnay 20152017

4/5

De Paul Mas Les Faïsses Chardonnay komt van 20 tot 30 jaar oude stokken op een bodem van kalksteen en kiezels. De wijn bestaat voor 95% uit de Chardonnay druif met een beetje Mauzac (5%) voor extra elegantie. De chardonnay druiven zijn hand geplukt. In het glas de wijn heeft een mooi licht gele volle  kleur. De wijn is zeker voor de prijsklasse zeer verfijnd en elegant. Overduidelijk een hout gerijpte chardonnay maar zonder dat dit een extreme vanillebom is zoals bij (te) vele chardonnays. In de neus ruiken we mooie tonen van tropische vruchten, hazelnoten, citrusfruit, ondersteund door een toon van vanille In de mond is de wijn full bodied met hazelnoten en citrusfruit, ondersteund door een lichte toon van vanille. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis