Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015

Antiche Cantine Migliaccio (Lazio)

19,00€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015 te kopen op dit moment.

Antiche Cantine Migliaccio vervaardigt deze Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015 , een wijn rode met herkomstaanduiding Lazio op basis van piedirosso en aglianico druiven uit 2015 en wiens alcoholgraad is 13º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Lazio (Italië)
Wijnkelder: Antiche Cantine Migliaccio
Volume: 75cl
Druiven: Aglianico, Piedirosso
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Antiche Cantine Migliaccio

Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015 (Aglianico en Piedirosso)

Producent: Antiche Cantine Migliaccio

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Lazio

druiven: Aglianico en Piedirosso

Antiche Cantine Migliaccio Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015

Tannico

Gepubliceerd op 05.02

4/5

Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015

- PROEFNOTITIES: Kleur kers goed bedekt. Bloemen (damast rose) en fruitig (aardbei, framboos) met kruidige en rokerige tonen dat als gevolg van de vergrijzing in eiken vaten. Fluweelzachte, glad met een fijne en smakelijke tannines.
- DETAILS VAN VOORBEREIDING: Deze nobele wijn uit de familie Torres, gemaakt met de tempranillo verscheidenheid groeit 12 maanden in eiken vaten en een lange tijd in de fles.
- ALCOHOL: 13. 5
- Temperatuur: 14º tot 16ºC
- PAIRING: Ontworpen om perfect te passen bij de nieuwe trends van de avant-garde gerechten en vooral met allerlei soorten tapas bereid met verse levensmiddelen; rood vlees, vette vis en kaas. Ideaal ook met alle soorten worst.

Meer meningen over Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2015

Van ness Schoeman

Gepubliceerd op 08.14

4 /5

Ik kocht de fles op bezoek bij een wijnmakerij.
Bruinrood. Sterke geuren van bessen. Het rook naar niets.
Cento Vigne Italia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Hay Point, Ponza. Een plek incotaminato in het hart van de Tyrreense Zee. Er is alleen te voet te bereiken na een tocht van 40 minuten of spring op uw boot, maar je moet springen the fly 'ertoe leiden dat de landing en' vrijwel non-existent. Er is geen massatoerisme in dit mediterrane paradijs waar ze waren een paar boeren om te zorgen voor de wijngaarden. Al bijna een eeuw oud Liberato, Aniello, Justin en Luigino in de vroege en 'toegevoegde eeuw Emanuele Vittorio, de kleinzoon van dat Benedetto Migliaccio die één van de vaders van Hay was. Het was Karel van Bourbon in 1734 tot asseggnare in eeuwigheid het gebied Hay Pietro Migliaccio. Dit gebied, in tegenstelling tot de anderen op het eiland Ponza, was al 'geplant in 18simo eeuw. In de loop der jaren de wijnstokken van Ischia aangeboden door Pietro Migliaccio, als Piedirosso, Aglianico, Guarnaccia, Forastera en Biancolella waren bijna verlaten, maar Emanuele en Luciana brachten ze tot leven, het creëren van een werkelijkheid van 'meer' is representatief voor de wijnbouw de Middellandse Zee eiland.
VIEW: robijnrood uit granataNASO highlights: fruitig en mineraleBOCCA: de kruidige tonen begeleiden de indrukwekkende tannines met een lange en minerale TYPE: Lazio Rosso IGT PRODUCER: Antique Cellars Migliaccio GRAPES: Aglianico, Red Guarnaccia, Piedirosso ouder worden: in OOGST staal: gemaakt hand in kleine dozen productienotities: wordt geproduceerd slechts 1.000 flessen, niet-gecertificeerde biologische productie VINIFICATIE: EET staal: met gegrild vlees en gerijpte kazen serveren: 20 ° GRADEN: 13. 5 °

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso 2014

Van Ryersen
Van Ryersen

4/5

In een bar in Lazio .
Kersenrood van kleur. Men merkt op dat de Antiche Cantine Migliaccio Fieno Di Ponza Rosso naar bessen ruikt. Rode vruchten overheersen.
Cento Vigne Italia
Cento Vigne Italia

4/5

Punta Hay, Ponza. Een plaats incotaminato in het hart van de Tyrreense Zee. Het kan worden bereikt alleen te voet na een tocht van 40 minuten of zo u wilt, met de boot, maar je moet springen de vlieg want de landing en 'vrijwel non-existent. Er is geen 'massatoerisme in dit mediterrane paradijs waar ze waren een paar boeren om te zorgen voor de wijngaarden. De bijna honderd jaar oude Liberato, Aniello, Justin en Luigino in de vroege jaren van de eeuw 'voegde Vittorio Emanuele, de kleinzoon van dat Benedetto Migliaccio, die een van de vaders van Hay was. Het was Karel van Bourbon in 1734 tot in de eeuwigheid asseggnare gebied van Hay Peter Migliaccio. Dit gebied, in tegenstelling tot andere eiland Ponza, was al 'geplant in 18simo eeuw. In de loop der jaren de wijnstokken meegenomen uit Ischia door Pietro Migliaccio, als Piedirosso, Aglianico, Guarnaccia, Forastera en Biancolella bijna werden verlaten, maar Emanuele en Luciana brachten ze tot leven, het creëren van een werkelijkheid van 'meer' is representatief voor de wijnbouw de Middellandse Zee eiland.
 VIEW: intense robijnrode granaat NEUS: fruitige en minerale MOND: de kruidige noten bij tannines met een lange en indrukwekkende minerale TYPE: Lazio Rosso IGT PRODUCER: Oude Kelders Migliaccio druif: Aglianico, Guarnaccia Red Piedirosso AGING: Staal OOGST : met de hand in kleine dozen Production Notes: ze worden geproduceerd slechts 1.000 flessen, niet-gecertificeerde biologische productie WIJN: staal ETEN: met gegrild rood vlees en gerijpte kazen DIENEN: 20 ° GRADEN: 13,5 °
Tannico
Tannico

4/5

OORSPRONGSBENAMING: Lazio IGT
TIME te proeven: een diner met vrienden
VERBRUIK IDEAL: 2015/2020
Temperatuur: 16/18 ° C
Matching: gegrild vlees, oude kazen
DRUIVEN: Piedirosso, Aglianico, rood guernaccia, Nero d'Avola
ALCOHOL: 13, 5%
VAN tannine: 9/10

Top aanbiedingen Lazio