Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Dário Pimpão (Likeuren en crèmes)

15,65€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Ginja de Óbidos Oppidum 50cl te kopen op dit moment.

Dário Pimpão is de fabrikant van deze Ginja de Óbidos Oppidum 50cl , een drank die behoort tot de likeuren en crèmes die 19º alcohol bevat. De klanten van Drinks&Co geven deze Ginja de Óbidos Oppidum 50cl 4 punten uit 5.

Kenmerken · Ginja de Óbidos Oppidum

Categorie:Likeuren en crèmes (Gedistilleerd)
Producent: Dário Pimpão
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 19%

Beschrijving · Dário Pimpão

Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

PROEFNOTITIES VAN Ginja de Óbidos Oppidum 50cl:

  • Kleur: donker rood.
  • Neus: intense aroma's van kersen met wilde bessen.
  • Smaak: romige in de mond, langdurige, intense kersen. Likeur unieke en onmiskenbare smaak.

PRODUCER: Dário Pimpão.

LAND: Portugal.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: van hoogwaardige ingrediënten.

ALCOHOL: 19%

Dário Pimpão

Dário Pimpão Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Gepubliceerd op 12.22

4/5

Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

PROEVEN OPMERKINGEN:
Kersen aroma met intense wilde kers. Romig in de mond, langdurige, intense kers. Likeur unieke smaak en onmiskenbare.
- Wijnmaker:
- Vinificatie: Challenge, inspiratie en passie waren de grote drijfveren van Dário Pimpão in het produceren van een natuurlijke Ginja zonder kleurstoffen of additieven, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Het grote geheim van Oppidum ligt in het feit dat het gebruikt alleen de beste fruit naar een pure likeur, aromatisch en met een evenwichtige alcoholische gradatie, dat wanneer genoot biedt een soepele en volle smaak te verkrijgen. Het begint allemaal met de selectie van de vruchten geplukt van de Morello bomen (ginjeiras) in boomgaarden (ginjais) van producenten die al tientallen jaren, de leveranciers van de Morello kersen (Ginjas) zijn geweest. Het is bewezen dat hoe minder de gecultiveerde Morello bomen, des samentrekkende de vrucht en hoe beter het eindproduct. Elke steel is zorgvuldig verwijderd en, eenmaal in ons pand, de vrucht gaat in een hydro-alcoholische infusie, waar het blijft een aantal maanden totdat de gewenste stadium bereikt, in wat is een lang proces dat veel geduld en kennis vereist, evolueren met het tijdsverloop. Door de aard, de vergrijzing is op lange termijn en elke poging om het proces te versnellen kan desastreus aan het uiteindelijke resultaat.
- Druivenrassen: Ginja bessen.
- Food Pairing: Als voorgerecht of een digestief. Geweldige combinatie met chocolade.
- Store en Serve Adviezen: Bij kamertemperatuur.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    1
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Likeuren en crèmes