Licor 43 1L

Diego Zamora (Likeuren en crèmes)

23,93€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

167,51€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

287,16€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

23,93/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 6 flessen Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.32 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

Liggend aan de Middellandse Zee, is Cartagena de thuisbasis van duizenden jaren geschiedenis, en ook de thuisbasis van het heerlijke Licor 43 , welke zijn grondslag terug kan volgen naar de oude Romeinen . Het Romeinse recept voor Liqvor Mirabillis was wat het bedrijf in de jaren 1940 opnieuw probeerde te creëren toen het geheime recept voor Licor 43 werd ontdekt.

Als u zich afvraagt waar dat nummer 43 in de naam van de likeur vandaan komt, is dat omdat er precies 43 ingrediënten worden gebruikt in het geheime recept . Een lid van de Zamora-familie bereidt de geheime formule voor en laat het vervolgens enkele maanden rijpen. Wanneer deze rijpingstijd is beëindigd, wordt het product onderworpen aan temperaturen onder nul voordat het wordt gefilterd.

Open een fles Licor 43 en voel de "pure passie" , zoals hun motto zegt, waarmee het is gemaakt. De heldere gouden likeur straalt met de harmonie van zijn gevarieerde verzameling ingrediënten en de zon van de Middellandse Zee zit gevangen in zijn vloeibare diepten. Licor 43 is perfect om puur van te genieten, met ijs of gemengd. Door zijn veelzijdigheid kan hij verschillende smaken aan elke mix toevoegen waar hij aan kan worden toegevoegd , met hints van vanille, citrus en specerijen.

Kenmerken · Licor 43

Categorie:Likeuren en crèmes (Gedistilleerd)
Producent: Diego Zamora
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 31%
Land: Spanje

Beschrijving · Diego Zamora

Licor 43 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: goudgeel.
 • Neus: De geur is sterk en wordt gekenmerkt door zijn oorspronkelijke geur van citrus en vanille evenwichtige fruitige nuances en subtiele tonen van cacao.
 • Smaak: warm en romig in de mond toen hij nipte.

PRODUCER: Het bedrijf werd opgericht in de jaren 40 in Cartagena, toen Diego Zamora, samen met zijn broers, begon een oud recept dat dateert uit de Romeinse tijd en staat bekend als mirabillis Liqvor recreëren. Het verhaal gaat dat, na de verovering van de stad Quart Hadas, de Romeinen hadden een likeur gemaakt van een combinatie van citrus en aromatische planten ontdekt. De populariteit van deze drank heeft bereikt onze dagen en leeft dankzij Diego Zamora, die zich liet inspireren door deze legende te Licor 43. Het bedrijf is eigendom van een familie te produceren en is een leider in de alcoholische drankenindustrie met een aanwezigheid in de markt in ongeveer zeventig landen.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN BEREIDING De naam komt van vloeistof via 43 verschillende ingrediënten; terwijl het recept is een goed bewaard geheim van de familie Zamora, maar het is bekend dat het sap van citrusvruchten bevatten en op smaak gebracht met vanille wezen, om er maar een paar van de vele kruiden en specerijen. Er wordt gezegd dat de best verkopende likeur in Spanje zijn.

ALCOHOL: 30%

Diego Zamora

Diego Zamora Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Licor 43 1L

Mara Nicoletti

Gepubliceerd op 17.45

5/5

Licor 43 1L

aangename en zeer veelzijdig likeur.

Meer meningen over Licor 43 1L

Mieke Zarroue-terlien

Gepubliceerd op 09.22

5 /5

Geen woorden voor.mmmm
Michael Rowley

Gepubliceerd op 10.01

5 /5

Mooi glad, puur of met ijs en zelfs met melk. Klinkt slecht, maar wat een geweldige milkshake.
Anoniem

Gepubliceerd op 16.50

3.5 /5

De gebruikelijke, in 1 liter inhoud.
Gerelateerde meer opinies over Licor 43 1L »

Samenvatting van beoordelingen

(29 meningen)
 • 5 sterren
  11
 • 4 sterren
  18
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.4/5

Op basis van 29 comments »

Top aanbiedingen Likeuren en crèmes