Mentzendorff Kummel 50cl

Mentzendorff (Likeuren en crèmes)

Product niet beschikbaar in Nederland

215,52€ + 14,43€ Verzending (7 dagen)

35,92/stuk

Verkocht in een verpakking van 6 stuks

Verzending: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 2.87 punten voor elk product dat je koopt

Mentzendorff is de fabrikant van Mentzendorff Kummel 50cl (215,52€), een drank uit de categorie likeuren en crèmes uit Frankrijk die 38º alcohol bevat.

Kenmerken · Mentzendorff Kummel

Categorie:Likeuren en crèmes (Gedistilleerd)
Producent: Mentzendorff
Volume: 50cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 38%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Mentzendorff

Mentzendorff Kummel 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: glashelder.
 • Neus: krachtig aroma en een hoge anijs, komijn en hints van sinaasappelschil.
 • Smaak: zoet, aroma's van komijn en witte peper, zoethout notities lange afdronk, met een goede balans van zoetheid en kruiden.

PRODUCER: Distillerie Combier.

LAND: Frankrijk.

DETAILS VAN VERWERKING: karwijzaad geplaatst in tanks met natuurlijke alcohol uit suikerbieten. Pot stills worden verwarmd met stoom gedurende 7 uren en de stoom passeert onder 152 ° C stills tot 7 bar druk. Bij deze temperatuur, de alembic duurt nog 20 minuten om te beginnen aan de kook. Zodra het destillaat door het koelsysteem wordt verzameld in inerte bakken en daarna tweemaal gedestilleerd uitzonderlijke helderheid van smaak te produceren. Tijdens de eerste destillatiestap, harten en staarten behouden echter instabiel koppen geëlimineerd. Harten en staarten samen aan een tweede destillatie alleen de harten verzameld. Deze heldere en stabiele vloeibare estransferido roestvrij stalen tanks waar het wordt gemengd met suiker en wordt verlaagd tot 38% in water met geïoniseerd water. Blijft in deze tanks voor 2 maanden voor het bottelen. Vervolgens wordt gespoeld met een neutrale alcohol wordt gevuld en verzegeld met was de hand.

ALCOHOL: 38%

Mentzendorff

Mentzendorff Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Mentzendorff Kummel 50cl

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Mentzendorff Kummel heeft sinds 1823, kende een opmerkelijke geschiedenis.
- Het begint allemaal en draaide over een oud herenhuis, genaamd Allasch, in Livonia ongeveer 40 kilometer van de Baltische haven van Riga.
- The Barons doorgegeven oud familierecept op grond waarvan zij maakten voor het genot van hun vrienden een Kummel likeur genaamd Allasch Kummel. Een export onderneming opgericht in Riga, genaamd "Mentzendorff" voorgesteld om de Baronnen dat zij de Kummel zou moeten maken voor de export. Andere Europese likeur fabrikanten begonnen aan de likeur imiteren en nauw gekopieerd het etiket, zonder slagen echter de echte 'finesse' van het origineel Mentzendorff Kummel passen.
- Nowdays de Allasch Kummel is bekend onder Mentzendorff Kummel. Het wordt geproduceerd in Saumur, in Frankrijk, door de oudste distilleerderij in de Loire-vallei, Combier distilleerderij die werd opgericht in 1834.
- Lucas Bols wordt beschouwd als de eerste Kummel in 1570 te hebben geproduceerd, rond de tijd dat hij begon met het maken van jenever. Gemaakt met behulp van komijn, een familielid van de karwijzaad, en de vurige kwaliteiten van dit kruid doet denken aan het koken geeft een extra rand. Na het ontstaan ​​in de regio, heeft kummel productie koppig vast aan Noord-West-Europa en via de Baltische staten en Scandinavië.
- "Als uw gasten weigeren te vertrekken, ontkurken een prachtig magnum van Mentzendorff Kummel Dit zal de vertering van zelfs de smakelijkste maaltijden te verlichten terwijl het feest op gang voor onbepaalde tijd." Johnny Ray The Telegraph 29 november 2008.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0

Top aanbiedingen Likeuren en crèmes