Trends:

Nederland

Zuidam Inspiration

70cl Inhoud

Zuidam Inspiration

18,95€
18,95€
Winkel: Fruendus Estimated delivery: 10 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen. Andere opties

Andere verzendmethoden:

Levering in winkel beschikbaar - GRATIS

Je kunt de bezorgwijze selecteren verderop in het bestelproces.

Verzendkosten: 7,95€

Kenmerken

Categorie:Likeuren en crèmes (Gedistilleerd)
Producent: Zuidam Distillers
Volume: 70cl Andere volumes
50cl en 200ml
Land: Nederland
Vanuit de distilleerderij Zuidam Distillers onvangen wij Zuidam Inspiration (18,95€), een drank uit de categorie likeuren en crèmes uit Nederland. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Zuidam Inspiration bij Drinks&Co.

Omschrijving van Zuidam Inspiration

Zuidam Inspiration

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Zuidam Inspiration heeft een gouden kleur.
 • Geur: Aroma van sinaasappel, kruiden en Madagascar vanille.
 • Mond: citrus en kruiden smaken.

BIJZONDERHEDEN VAN ONTWIKKELING: Inspiratie is een likeur gemaakt door distillateurs en Zuidam is op smaak gebracht met sinaasappel, kruiden en Madagascar vanille.

LAND: Nederland

Meer zien

Reviews van Zuidam Inspiration

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Zuidam Inspiration:Waarderen Zuidam Inspiration:

4 /5

Zuidam Distillers creëert nog steeds hun producten in de traditionele ambachtelijke manier. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zijn zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot de mooiste producten in onze eigen familie en gerund distilleerderij. Alle recepten zijn ontworpen door vader Fred en zoon Patrick van Zuidam.Painting met aroma's is Art.The dezelfde zorg en aandacht waarmee we onze geest creëren we geven ook de verpakking van onze brede waaier van products.We hopen dat u zult genieten van onze producten zoals we hebben genoten van het creëren van hen voor u.
Zuidam Likeuren worden nog steeds gemaakt in de traditionele ambachtelijke manier. Alle ingrediënten worden geselecteerd en verwerkt tot de mooiste producten in onze eigen familie en gerund distilleerderij. Alle recepten zijn ontworpen door vader Fred en zoon Patrick van Zuidam. Wij hopen dat u zult genieten van onze producten zoals we hebben genoten van het creëren van hen you.Next aan de standaard assortiment van 22 smaken van likeuren we produceren ook specialiteiten. Eén van onze specialiteiten is de Honey Whisky Likeur, dat is een van de eerste recepten ontworpen door Patrick van Zuidam. De inspiratie likeur is een zeer speciale likeur ontworpen in de vroege dagen van de distilleerderij door vader Fred van Zuidam en nieuw leven ingeblazen in 2000 door de zoon Patrick. De Caramel Dream likeur is een bijzonder romig genot, gemaakt van de beste verse zuivel room en echte vanille en caramel.
Meer zien
,

4 /5

Zuidam Inspiration Likeur 700ML is een likeur van het merk Zuidam vinden zijn oorsprong in Nederland
Meer zien
,