Trends:

Macedonia - Greece

Argatia Haroula 2015

75cl

9,40€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Macedonia - Greece (Griekenland)
Wijnkelder: Argatia Winery
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Uit de wijnkelders van Argatia Winery (Macedonia - Greece) ontvangen wij Argatia Haroula 2015 , een wijn rode met druiventrossen uit 2015 en die een alcoholgraad van 12.5º bevat. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Argatia Haroula 2015

Argatia Haroula 2015

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: dieprood.
  • Neus: intense fruitaroma's (kersen, rode bessen), noten van jam, tomatenpuree, olijven, snuiftabak en specerijen.
  • Mond: full body met een zeer goede structuur en intens aroma aanhoudende afdronk.

APPELLATIE: Macedonië.

GRAPES: Xinomavro.

OUDER WORDEN: 14 maanden in vaten van Franse en Amerikaanse eik.

PAIRING: vlees, gestoofde tomaten, plantaardige olie, pastitsio (pastagerecht Griekse en mediterrane oven, met inbegrip van gehakt en bechamelsaus vlees), moussaka (gerecht op basis van aubergine of populaire aardappelen in de keuken van de Balkan en Middellandse Zee) keuken, gele kazen.

TEMPERATUUR: 16-18 °C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Argatia Haroula 2015

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Argatia Haroula 2015:Waarderen Argatia Haroula 2015:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: dieprood.Neus: intense fruitaroma's (kersen, rode bessen), noten van jam, tomatenpuree, olijven, snuiftabak en specerijen.Mond: full body met een zeer goede structuur en intens aroma aanhoudende afdronk.APPELLATIE: Macedonië.GRAPES: Xinomavro.OUDER WORDEN: 14 maanden in vaten van Franse en Amerikaanse eik.PAIRING: vlees, gestoofde tomaten, plantaardige olie, pastitsio (pastagerecht Griekse en mediterrane oven, met inbegrip van gehakt en bechamelsaus vlees), moussaka (gerecht op basis van aubergine of populaire aardappelen in de keuken van de Balkan en Middellandse Zee) keuken, gele kazen.TEMPERATUUR: 16-18 °CALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis