Trends:

Macedonia - Greece

Ktima Biblia Chora White 2018

75cl

10,50€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019, 2017 en 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Macedonia - Greece (Griekenland)
Wijnkelder: Biblia Chora
Volume: 75cl
Druiven: Sauvignon Blanc
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Biblia Chora is de bereider van Ktima Biblia Chora White 2018 , een wijn witte met de herkomstaanduiding Macedonia - Greece die sauvignon blanc druiven bevat uit 2018 en die een alcoholgraad van 13º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Ktima Biblia Chora White 2018

Ktima Biblia Chora White 2018 (Sauvignon Blanc)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Ktima Biblia Chora White 2018 is een groengele kleur zuiverheid en helderheid.
 • Neus: Crisp, transport aroma's van roze grapefruit, bloem, tropisch fruit en bergkruiden afgewisseld met accenten van citroen smaak.
 • Boca:, rijke, harmonieuze smaken body met een prachtige structuur, verfrissende zuren en heeft een textuur, vuursteen, zout, aromatische finish. Een evenwichtsoefening tussen de Griekse frisheid op smaak zoet en droog, bijna mineralen, citrusvruchten bitterheid.

APPELLATIE: Macedonia - Greece

WIJNGAARD: Ktima Biblia Chora is een biologische wijngaard gelegen aan de voet van de berg Pangaion in Kavala, Noord-Griekenland. Opgericht door twee oenologen in 1998, sindsdien heeft zijn aanwezigheid uitgebreid en heeft een wijnmaken faciliteit state of the art, die oude traditie combineert met moderne technologie. Op 400 meter, in onvruchtbare en rotsachtige bodem, maar goed gedraineerde, het bedrijf volgt de principes van de biologische landbouw, met behulp van traditionele methoden voor taken zoals het blad dunner en oogsten.

DRUIVEN: 60% Sauvignon Blanc, 40% Assyrtiko

VOORVOORBEREIDING: Het is een klassieke en moderne wijn komt uit het idee klaar om aromatische Sauvignon Blanc trouwen met geavanceerde historische, Assyrtiko uit te breiden in de regio. Een paar uur pre-fermentatie maceratie leidt tot lage temperatuur gisting in roestvrijstalen tanks. Deze wijn werd gekozen voor een diner in Athene gehouden door de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

WIJNARRANGEMENT: Serveer met vis; schaal-en schelpdieren; groene salades; geroosterde groenten; witte pasta; tafels witte kazen. Probeer de artisjok en parmezaanse risotto hart, eer of essentiële geest van wijn, genieten van gegrilde garnalen, Griekse salade, en tal van brood, gebak of spinazie en feta kaas.

SERVEERTEMPERATUUR: 10 ° C

ALCOHOL 13%

Meer zien

Reviews van Ktima Biblia Chora White 2018

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ktima Biblia Chora White 2018:Waarderen Ktima Biblia Chora White 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Ktima Biblia Chora White 2018 is een groengele kleur zuiverheid en helderheid.Neus: Crisp, transport aroma's van roze grapefruit, bloem, tropisch fruit en bergkruiden afgewisseld met accenten van citroen smaak.Boca:, rijke, harmonieuze smaken body met een prachtige structuur, verfrissende zuren en heeft een textuur, vuursteen, zout, aromatische finish. Een evenwichtsoefening tussen de Griekse frisheid op smaak zoet en droog, bijna mineralen, citrusvruchten bitterheid.APPELLATIE: Macedonia - GreeceWIJNGAARD: Ktima Biblia Chora is een biologische wijngaard gelegen aan de voet van de berg Pangaion in Kavala, Noord-Griekenland. Opgericht door twee oenologen in 1998, sindsdien heeft zijn aanwezigheid uitgebreid en heeft een wijnmaken faciliteit state of the art, die oude traditie combineert met moderne technologie. Op 400 meter, in onvruchtbare en rotsachtige bodem, maar goed gedraineerde, het bedrijf volgt de principes van de biologische landbouw, met behulp van traditionele methoden voor taken zoals het blad dunner en oogsten.DRUIVEN: 60% Sauvignon Blanc, 40% AssyrtikoVOORVOORBEREIDING: Het is een klassieke en moderne wijn komt uit het idee klaar om aromatische Sauvignon Blanc trouwen met geavanceerde historische, Assyrtiko uit te breiden in de regio. Een paar uur pre-fermentatie maceratie leidt tot lage temperatuur gisting in roestvrijstalen tanks. Deze wijn werd gekozen voor een diner in Athene gehouden door de Duitse bondskanselier Angela Merkel.WIJNARRANGEMENT: Serveer met vis; schaal-en schelpdieren; groene salades; geroosterde groenten; witte pasta; tafels witte kazen. Probeer de artisjok en parmezaanse risotto hart, eer of essentiële geest van wijn, genieten van gegrilde garnalen, Griekse salade, en tal van brood, gebak of spinazie en feta kaas.SERVEERTEMPERATUUR: 10 ° CALCOHOL 13%
Meer zien
,

4 /5

Een Sauvignon Blanc erg saai van kleur. Aroma's van narcis.Erg goede zuurgraad van deze Macedonia - Greece .
Het smaakte me met gekookte garnalen.
De eerste die over het vertelde, was mijn broer.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Ktima Biblia Chora White 201820172016

4/5

Aantrekkelijke en intense kleur. Ruikt goed naar banaan en lychees.Zeer lange nasmaak.
Ik geef de voorkeur voor het met emmentaler kaas.
Het was een verrassing voor mijn beste vriendin.
Meer zien

4/5

Het ruikt naar banaan. De smaak van de Biblia Chora was naar hout.
Als je krachtige wijnen graag drinkt, je weet het.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis