Trends:

Barbeito Single Harvest 50cl 1999

Vinhos Barbeito (Madeira)

24,85€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Barbeito Single Harvest 50cl 1999 te kopen op dit moment.

Uit de wijnkelders van Vinhos Barbeito ontvangen wij Barbeito Single Harvest 50cl 1999 , een wijn versterkte Madeira met de beste druiven uit 1999 en waarvan de alcoholgraad 19º is. Een wijn versterkte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en is beoordeeld in gidsen en vakbladen met robert parker cijfer: 90.

Kenmerken · Barbeito Single Harvest

Soort Wijn: versterkt Wijn
Oogstjaar: 1999
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Madeira (Madeira,Portugal)
Wijnkelder: Vinhos Barbeito
Volume: 50cl Andere volumes
Plaats: RP90Parker Guide
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 19%

Beschrijving · Vinhos Barbeito

Barbeito Single Harvest 50cl 1999

Producent: Vinhos Barbeito

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Madeira

Vinhos Barbeito Wijn kopen:

Meer meningen over Barbeito Single Harvest 50cl 1999

Portugal Vineyards

Gepubliceerd op 12.22

4 /5

PROEVEN OPMERKINGEN:
Er is meer intensiteit op de neus dan zijn duizendjarige tegenhanger, met geuren van citroenschil, hazelnoot, lanoline en kumquat, dat is misschien een beetje meer alcoholhoudende in stijl. De smaak is medium-bodied met een verfijnde, afgeronde item dat geschoren gember, citroengras en gedroogd honing biedt. Het toont indrukwekkende gewicht en de aanwezigheid, de bouw langzaam in de richting van de witte peper onderbroken, elegante afwerking.
- Wijnmaker: Ricardo Diogo
- Vinificatie: Druiven van de ene kwaliteit wijngaard van Estreito de Câmara de Lobos werden gebruikt. Druiven werden in een pneumatische pers gedrukt. De arrestatie van de gisting vindt plaats in de gewenste mate van zoetheid door toevoeging vinic alcohol. (96%) Deze wijn werd in vaten van Frans eiken in het traditionele "canteiro" systeem verouderd. Deze wijn is afkomstig van dezelfde enkele wijngaard van Tinta Negra dat ik produceerde het bottelen van 1997 en 2000. Ik geoogst de helft van de druiven een week voordat ze bij volle rijping, waardoor hogere initiële zuurgraad verkrijgen. Deze wijn werd langs de laatste 12 jaar door de "canteiro" methode, onder matige temperatuur in oude Franse eiken vaten. In maart van 2012 gebotteld we 3. 210 units allemaal individueel genummerd.
- Druivenrassen: Tinta Negra.
- Eten Koppelen: Deze wijn maakt een prachtige aperitief, vooral wanneer geserveerd met gezouten amandelen, olijven of nuggets van Parmezaanse kaas. Het is ook uitstekend bij de betekening van starters, zoals paté, foie gras, gekonfijte eend, Welsh rarebit, spel terrine of Yorkshire Pudding en ui jus.
- Store en Serve Adviezen: Deze wijn was natuurlijk gerijpt in vaten en flessen zonder het gebruik van karamel. Het was klaar voor het drinken van gebotteld en zal goed blijven eenmaal geopend. Serveer op kamertemperatuur, of gewoon een beetje koeler.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    1
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »