Mening over Blandy's Duke Of Clarence Rich door Portugal Vineyards

Blandy's Madeira (Madeira)

« Terug naar Blandy's Duke Of Clarence Rich profiel

Blandy's Duke Of Clarence Rich

  • |
  • 4 /5
PROEVEN OPMERKINGEN:
Diepe gouden bruine kleur met honing en rozijnen op de neus, rijke volle en zachte textuur een groot drankje na het diner.
- Wijnmaker: Michael Blandy en Chris Blandy
- Vinificatie: Blandy's Hertog van Clarence onderging gisting op de huid met natuurlijke gisten op tussen de 24 ° C - 26 ° C in temperatuur-gecontroleerde roestvrijstalen tanks. Na ongeveer 48 uur, fortificatie met druiven brandy plaatsvindt, arresteren gisting bij de gewenste mate van zoetheid. Blandy Duke van Clarence getransfereerd naar estufa 'tanks waar de wijn onderging een cyclisch verwarmen en afkoelen tussen 45 ° C en 50 ° C gedurende 3 maanden. Na 'estufagem' de wijn is gerijpt gedurende drie jaar in de Amerikaanse eiken vaten en vervolgens onderging rekken en beboeten voor het mengsel werd geassembleerd en gebotteld.
- Druivenrassen: Tinta Negra Mole.
- Food Pairing: Blandy's Hertog van Clarence is beboet en vereist geen decanteren. Het is een prachtige aanvulling op dessert gerechten, vooral fruit, gebak, chocolade pudding en zachte kazen. Het is wanneer je klaar bent om te drinken gebotteld en zal blijven voor enkele maanden na de opening.
- Store en Serve Adviezen: Als aperitief serveren bij een temperatuur van 10 ° C als een dessertwijn serveren 16ºC.

Meer opinies over Blandy's Duke Of Clarence Rich zien »