Mening over Medium Dry 3 Years Barbeito door Portugal Vineyards

Vinhos Barbeito (Madeira)

« Terug naar Medium Dry 3 Years Barbeito profiel

Medium Dry 3 Years Barbeito

  • |
  • 4 /5
PROEFNOTITIES:
Zeer diepe chocolade kleur. Noten van rozijnen, hazelnoten, melasse en karamel. Full, goede textuur, zacht en een beetje van de zoetheid in de afdronk.
- Wijnmaker: Ricardo Diogo
- Vinificatie: Druiven uit verschillende kwaliteit wijngaarden van Estreito de Câmara de Lobos en São Vicente werden gebruikt. Druiven werden in een pneumatische pers gedrukt. Arrestatie van gisting plaatsvindt bij de gewenste mate van zoetheid door toevoeging vinic alcohol (96%). Deze wijn realiseert zijn unieke eigenschappen door de estufagem proces. Vervolgens wordt gerijpt in eiken vaten voor maximaal 3 jaar voor gemengd en gebotteld.
- Druivenrassen: Tinta Negra.
- Food Pairing: Uitstekend als aperitief, consommé, tapas en kaas.
- Store en Serve Adviezen: Best serveren tussen 11ºC en lage kamertemperatuur 12ºC, of ​​als je wilt met wat ijs. Het moet in een koele en droge plaats worden bewaard. Deze wijn werd gefilterd en vereist geen decanteren. Het was klaar om te drinken gebotteld en zal ook enkele maanden na de opening te houden.

Meer opinies over Medium Dry 3 Years Barbeito zien »