Trends:

Wijn Málaga

Bekijk alle producten in Wijn Málaga

De wijnen van Malaga hebben dat, naast hun druiven zijn geoogst in de provincie met dezelfde naam, ga door de haard-criaderas de gemeente van Malaga. Zijn dit ongeveer 1.000 hectare aan wijngaarden die zich ontwikkelt tussen een breed scala aan klimaten. In het noorden, het klimaat is continentaal, met winters en korte zomers, maar op de hellingen met uitzicht op zee, het milde klimaat heerst, met thermische gemiddelden tussen de 16 en 18 graden en een jaarlijkse neerslag tussen 400 en 500 mm.

Strain meerderheid van Malaga is de Pedro Ximenez, hoewel men kan niet voorbijgaan aan de uitstekende reputatie heeft verworven van de Moscatel. Van Muscat wordt geleverd markt tafeldruiven en rozijnen, ook worden gebruikt om de beroemde Malaga Dulce, dessertwijnen, geel en donker amber te maken.

Zoete en zachte wijn van Malaga, zoals de Tear, de Moscatel en Pedro Ximenez, een afstuderen tussen de 15 en 23 graden.Alle wijnen van deze benaming van oorsprong moeten ingediend worden bij het ouderschap door criaderas en dorpels, of gerijpt in eiken vaten met een inhoud van niet meer dan 800 liter, met een looptijd van ouderschap nooit minder na 2 jaar .

Koop Wijnen van Málaga online.

Meer zien

Wijn Málaga: Top aanbiedingen

alle zien

Wijn Málaga: rode

alle zien

Wijn Málaga: mousserende

alle zien

Wijn Málaga: rosé

alle zien

Wijn Málaga: Robert Parker cijfer