Trends:

Manzanilla Sanlucar de Barrameda

Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl

50cl

RP97Parker

49,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Manzanilla Sanlucar de Barrameda (Andalusië, Spanje)
Wijnkelder: Colet Vins
Volume: 50cl
Druiven: Palomino
Allergenen: Bevat Sulfieten
Uit de wijnkelders van Colet Vins ontvangen wij Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl , een wijn versterkte Manzanilla Sanlucar de Barrameda met geselecteerde palomino druiven. Een wijn versterkte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en beschikt bovendien over de beoordeling robert parker cijfer: 97.

Bereiding van Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl

Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl (Palomino)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: bruin geel.
 • Neus: karakter, evenwichtig, complex, enigszins geëvolueerd.
 • Mond: Lekker, krachtig, zoutoplossing lang.

APPELLATIE: Manzanilla Sanlúcar de Barrameda.

GRAPES: 100% Palomino prima.

AGING: 14 jaar gemiddeld in de criaderas en solera systeem.

VOORBEREIDING:

WIJNSUGGESTIE: grote veelzijdigheid met een verscheidenheid aan gerechten, van de meest dankbare (zeilers stoofschotels en rijst, corned beef) naar de meest gecompliceerde (eieren met eekhoorntjesbrood, gegrilde groenten, kazen half healing).

TEMPERATUUR: 12 ° C

ALCOHOL: 16,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Colet Vins

Colet Vins

Colet Cava gaat terug naar 1783, omdat de familie Colet cares zijn wijngaarden in een van de meest belangrijke onderdelen van de cental Penedès. Er Romani Estate dominantes een gewone brede en getuigt van meer dan tweehonderd jaar van constante liefde van de wijnstok en werk. De oude traditie van het familiebedrijf opent vandaag op de nieuwe bijdragen in een gebouw waar technologie en kwaliteit voldoen aan de huidige eisen

Meer over het wijnhuis

Plaats

RP97Parker

Reviews van Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl:Waarderen Equipo Navazos la Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo 50cl:

4 /5

De buitengewoon fraaie non-vintage La Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo is een wijn die afkomstig is van een solera gevuld met wijn uit Sanlúcar, meestal van de Pago Miraflores, die gemiddeld tien jaar onder flor en nog eens vijf jaar bijgevuld. Dit is een mix van verschillende vaten, zoals gedaan in de edities 10, 30 en 59. Deze wijnen worden gebotteld in flessen van 750 milliliter, wat anders is dan de flessen met één vat, die in flessen van een halve liter worden gedaan. Natuurlijk heeft deze Manzanilla Pasada 90 Bota Punta het karaktervolle eb typerende jodium, zout en zeewier maar dan allemaal nog wat complexer, verfijnder en frisser. Dit is de meest bijzondere -en schaarse van alle Manzanillas Pasadas van Navazos waar maar 950 flesjes van zijn gemaakt. Echt van wereldklasse.  De smaak is super expressief en explosief, scherp en genuanceerd, met zeer pure en langdurige smaken. Echt indrukwekkend. 2500 flessen worden geproduceerd.
97/100 Parker
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis