Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2015 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Margaux (Bordeaux, Frankrijk) |
Wijnkelder: | Château Cantenac Brown |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 14% |
Beschrijving van Brio de Cantenac Brown 2015
Brio de Cantenac Brown 2015 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon en Merlot)
PROEFNOTITIES VAN Brio de Cantenac Brown 2015 Brio de Cantenac Brown 2015:
- Uitzicht: donker robijn.
- Neus: aroma's van rood en zwart fruit, wat kruidige tonen.
- Mond: een frisse en royale wijn met zijdezachte tannines.
APPELLATIE: Margaux
WINERY: Château Cantenac Brown
DRUIVEN: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc.
Bijpassende wijn: als voorgerecht.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C
Het wijnhuis
Château Cantenac Brown

Het beheer van de wijngaard is respectvoller voor het milieu geworden: de 'gemotiveerde strijd' (Gekwalificeerd) is duidelijk.
Meer over het wijnhuisReviews van Brio de Cantenac Brown 2015
Ik zou het met een vette vis koppelen.
De favoriete wijn van mijn ouders.
Château Cantenac Brown Brio de Cantenac Brown 2014
Een goede wijn om een maaltijd te beëindigen.
In een proeverij kon ik het proeven.
Château Cantenac Brown Margaux Brio de Cantenac Brown 2009
Inderdaad het is de moeite niet waard.
In 1843 werd het pand aan de heer Gromard bankier verkocht door beroep. Dit is de Bordeaux koopman en eigenaar van verschillende kastelen in de Médoc, Louis Armand Lalande (1820-1894), die zal uitbreiden en verrijken het gebouw na het sorteren van 1855. Omringd door een opmerkelijke Engels park, het pand is sindsdien een van de meest originele Médoc. Sinds 2006, José Sanfins en zijn team van toepassing zijn op de prachtige streek van de eigendomsrechten te kunnen waarderen, met het grootste respect van de bodem, de wijnstok en zijn omgeving. In 2019, de familie Frans Le Lous gekocht Château Cantenac Brown. Grote investeringen worden gedaan in dienst van een eigentijdse visie en durf van de wijnbouw.